• 瀏覽: 8,410
  • 回覆: 75
想問各巴打/絲打,小弟經驗小,真波假波點樣分?上次同條女抄野,一揸落去,好似有個pad係波底⋯係唔係水袋黎?佢對野唔算好大,有33~34左右⋯求指教…,感激!

引用:
原帖由 xray2015 於 2020-1-4 11:12 PM 發表

想問各巴打/絲打,小弟經驗小,真波假波點樣分?上次同條女抄野,一揸落去,好似有個pad係波底⋯係唔係水袋黎?佢對野唔算好大,有33~34左右⋯求指教…,感激! ...
攞支針拮落去就知

引用:
原帖由 印度凸警 於 2020-1-4 11:16 PM 發表

攞支針拮落去就知
真心問

引用:
原帖由 xray2015 於 2020-1-4 11:12 PM 發表

想問各巴打/絲打,小弟經驗小,真波假波點樣分?上次同條女抄野,一揸落去,好似有個pad係波底⋯係唔係水袋黎?佢對野唔算好大,有33~34左右⋯求指教…,感激! ...
真波喺陽光底下望落去,係會帶有光澤㗎!!

假波就算你用探射燈射住佢,你望落啲波皮度,都係會覺得帶有暗啞色的~~

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-1-4 11:20 PM 發表

真波喺陽光底下望落去,係會帶有光澤㗎!!

假波就算你用探射燈射住佢,你望落啲波皮度,都係會覺得帶有暗啞色的~~
有啲難道⋯⋯我揸落去時feel到好似有袋野係波入面…好唔自然咁,好似有另外一個pad.…

引用:

條女打假波,放個pad係波底,睇起上嚟變大波。
個pad應該係啫哩袋。

引用:
原帖由 xray2015 於 2020-1-4 11:26 PM 發表

有啲難道⋯⋯我揸落去時feel到好似有袋野係波入面…好唔自然咁,好似有另外一個pad.…
妳條女應該係魔術師嚟…🤔

你下次揸佢嗰陣時,記得事先收埋佢部iPad先,咁佢就變唔到部iPad落心口度㗎喇~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dc31 於 2020-1-4 11:27 PM 發表

條女打假波,放個pad係波底,睇起上嚟變大波。
個pad應該係啫哩袋。

引用:
原帖由 xray2015 於 2020-1-4 11:33 PM 發表

姐係隆過嚟

引用:
原帖由 xray2015 於 2020-1-4 11:34 PM 發表

姐係隆過嚟
想清楚知道有無隆過,你咪睇下對波底有無疤痕。

回覆 引用 TOP

體感手感

回覆 引用 TOP

用針拮落去即知

回覆 引用 TOP

引用:

真棍假棍,全哥傑哥,照單全收。

回覆 引用 TOP

假的比較僵,真的會有自然的波動,哈哈,但是要動手要細觀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 xray2015 於 2020-1-4 11:34 PM 發表

姐係隆過嚟
肯定比你對手玩弄過嚟~

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]