• 瀏覽: 12,444
  • 回覆: 95
一齊左十一年, 話分手就分手, 前一日仲好地地一齊食飯。話想一個人靜下, 何解 ?

熱賣及精選
我覺得,通常都係識左第二個

你都可以直接問原因,唔使估估下,搞到自己更加 唔開心

引用:
原帖由 07Love06 於 2020-1-3 10:24 PM 發表

我覺得,通常都係識左第二個

你都可以直接問原因,唔使估估下,搞到自己更加 唔開心
問咗,佢話唔係
今日問左佢媽,話佢病咗

回覆 引用 TOP

應該係感情麻木,如果冇第三者,想清楚可以求婚试试

回覆 引用 TOP

岩岩好分手一星期,我好辛苦呀😭😭

唔係突然
係諗清楚才講出黎

引用:
原帖由 救世廚 於 2020-1-4 09:42 AM 發表

唔係突然
係諗清楚才講出黎
都冇原因,前日一仲好地地一齊係飯,話變就變?

引用:
原帖由 電梯明水果 於 2020-1-4 10:13 AM 發表

都冇原因,前日一仲好地地一齊係飯,話變就變?
有睇到你上面嘅回覆
你話問佢阿媽,佢話病,呢個係藉口。
有師兄 pm講一個佢嘅情況, 大致係早幾日假期都一齊慶祝,但係另一半就話要分開冷靜下。
可能內心一直有啲不滿冇講出嚟,諗清楚就想分開

引用:
原帖由 浪潮中嘅大當家 於 2020-1-4 10:31 AM 發表

近期睇到有何反常
最依個月,好冷淡,成日都唔見面,我以為社會氣氛令心情唔好,點知....😭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 救世廚 於 2020-1-4 10:39 AM 發表

有睇到你上面嘅回覆
你話問佢阿媽,佢話病,呢個係藉口。
有師兄 pm講一個佢嘅情況, 大致係早幾日假期都一齊慶祝,但係另一半就話要分開冷靜下。
可能內心一直有啲不滿冇講出嚟,諗清楚就想分開 ...
就唔明,不滿傾囉,唔講,唔聽電話,好似消失左咁,男人分手要咁嗎?

回覆 引用 TOP

係我衰,拎得起,放唔低

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JIENI 於 2020-1-4 01:41 PM 發表

睇開 D, 做啲自己鍾意嘅嘢分散注意力。
今日我煲咗粥放咗喺佢屋企門口,再sned mgs 叫佢拎,佢終於都回覆我喇,「就只係問我點解會知佢病左」
明白要move on ,做真係好難,始終一齊過既日子太耐

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]