• 瀏覽: 15,085
  • 回覆: 196
  • 追帖: 3
雖然有穩定職業且收入中下但沒有家底無父幹無車無樓根本香港女仔唔會睇上眼,嚟近生日步入4字又要一個人喺大家樂据扒慶祝之後買罐可樂喺公園坐天光....

熱賣及精選
有無咁誇張呀

回覆 引用 TOP

近排毒男有一線生機,唔嫌邋遢可以扮勇武分分鐘有得食天使

引用:
原帖由 stevenyuen2006 於 2020-1-3 05:47 AM 發表

雖然有穩定職業且收入中下但沒有家底無父幹無車無樓根本香港女仔唔會睇上眼,嚟近生日步入4字又要一個人喺大家樂据扒慶祝之後買罐可樂喺公園坐天光.... ...
係咩原來香港地咁慘無父幹無車無樓就無女朋友

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 beelzebub 於 2020-1-3 06:07 AM 發表

近排毒男有一線生機,唔嫌邋遢可以扮勇武分分鐘有得食天使
但係早期是否做了一個男,好似有A士,唔知是否真的

回覆 引用 TOP

no money, no honey

.

回覆 引用 TOP

你追D肥婆醜樣一定得!

引用:
原帖由 stevenyuen2006 於 2020-1-3 05:47 AM 發表

雖然有穩定職業且收入中下但沒有家底無父幹無車無樓根本香港女仔唔會睇上眼,嚟近生日步入4字又要一個人喺大家樂据扒慶祝之後買罐可樂喺公園坐天光.... ...
你選人,人選你啫。。。我都識好多失婚有仔女的女仕,想找個伴🤭咁我都唔否認有樓有父幹點都易搵個好啲丫,伊個都係現實,人地都想搵個好歸宿

引用:

你講野咁似巴xxx BB ge

引用:

喺公園坐天光時,見獨行夜歸婦,唔會有興趣來一炮咩!?

香港曱甴,時代垃圾!

回覆 引用 TOP

冇家底,普通打工仔想有女朋友,溝女根本難過登天,
人工得個一萬幾千蚊一個月,出街食左幾次飯都係冇下文,
香港女仔真係好現實............

引用:

其實香港女小男多,真係咁難搵咩?

引用:
原帖由 cclia716 於 2020-1-3 07:17 AM 發表

你講野咁似巴xxx BB ge
我都覺佢係風風黎,呢幾日唔見風風,好在有樓主接力"無樓無女友"呢個主題

引用:

打住飛機先啦

引用:
原帖由 kk5032019 於 2020-1-3 07:57 AM 發表

冇家底,普通打工仔想有女朋友,溝女根本難過登天,
人工得個一萬幾千蚊一個月,出街食左幾次飯都係冇下文,
香港女仔真係好現實............
求其一個警察都3萬蚊一個月,仲要週街都係,寧願揀警察好過

好多港女後生果陣唔願揀警察,嫌形像差,人工低。去到某個年紀,發覺搵理想伴侶難度越黎越高,最後將就(屈就),紓尊降貴嫁警察,好多都係咁。警察變左接盤俠,保底線,保證自己唔會嫁唔出,保證自己唔會嫁得太差

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]