• 瀏覽: 5,049
  • 回覆: 45
本主題由 davi1007 於 2020-1-2 12:29 PM 移動
最近识个男仔、1米八、180kg。
我自己都肥啦,所以知喼弗好难,但系?
我真系唔想揾个死肥仔拍拖丫,

所以佢系点将自己食肥到180斤嘅?

到底系180kg仲系180斤? 如果系kg嘅話確實有點太肥了

顏色唔一樣嘅焰火
引用:
原帖由 Monica123 於 2020-1-2 11:25 AM 發表

到底系180kg仲系180斤? 如果系kg嘅話確實有點太肥了
90kg 180斤都好肥咗

有錢食未咁肥又唔洗做 搵男友最好簡D好肥既就冇錯

回覆 引用 TOP

180KG??? 太夸张啦。。。360斤。。。
180高,控制系200斤内就好了。

Oman~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lu617617 於 2020-1-2 01:53 PM 發表

選男女友,肥及瘦其實不是重點。

最重要的,整體上,你有無喜歡/討厭的感覺。

如果第一眼已經討厭,請不要浪費時間。如果覺得還可以,咪見多幾次,睇下有無改觀。

「給我三千城管兵,一定收回釣魚島,給我五百貪腐官,保證吃垮小日本。」
引用:
原帖由 lu617617 於 2020-1-2 01:53 PM 發表

嗰還好,能接受,如果中意就無關肥瘦了

顏色唔一樣嘅焰火

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jimmyho2006 於 2020-1-2 03:10 PM 發表

選男女友,肥及瘦其實不是重點。

最重要的,整體上,你有無喜歡/討厭的感覺。

如果第一眼已經討厭,請不要浪費時間。如果覺得還可以,咪見多幾次,睇下有無改觀。 ...
好嘅,多謝指點

引用:
原帖由 lu617617 於 2-1-2020 08:10 AM 發表

最近识个男仔、1米八、180kg。
我自己都肥啦,所以知喼弗好难,但系?
我真系唔想揾个死肥仔拍拖丫,

所以佢系点将自己食肥到180斤嘅?
樓主, 你咁既標準, 真好難搵到個好男人!

問心, 你唔可能因為佢肥而覺得佢就唔好, 你有冇比機會人, 去了解佢呢?

你都話你都好肥, 咁你唔通想搵個高富靚仔?

人係有權去選擇你所要求的, 但都要面對現實!

90KG又肥又大份 隨時睡爛張床

你叫得佢做死肥仔, 你就係唔鐘意佢啦
拍咩拖呀

回覆 引用 TOP

我不會搵個死人做朋友囉!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fc80 於 2020-1-2 08:37 PM 發表

樓主, 你咁既標準, 真好難搵到個好男人!

問心, 你唔可能因為佢肥而覺得佢就唔好, 你有冇比機會人, 去了解佢呢?

你都話你都好肥, 咁你唔通想搵個高富靚仔?

人係有權去選擇你所要求的, 但都要面對現實! ...
好嘅,噉我好好接触下啦!
多謝指點

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chachachacha 於 2020-1-2 08:56 PM 發表

90KG又肥又大份 隨時睡爛張床
话自己系虚胖减唔落嚟、运动点解会瘦唔落嚟呢

引用:

你有冇諗下,2個人太肥,成條路被你地霸哂!點行?減肥啦!😅

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]