• 瀏覽: 2,344
  • 回覆: 29
歲月不饒人又一年,再過幾天又老一歲,算啦!而家我心如止水準備獨身做寡佬,各位剩人繼續努力!

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2019-12-27 08:19 PM 發表

歲月不饒人又一年,再過幾天又老一歲,算啦!而家我心如止水準備獨身做寡佬,各位剩人繼續努力!
你幾歲呀

引用:
原帖由 炎夏笨拙的豬豬 於 2019-12-27 08:20 PM 發表

你幾歲呀
剩人1個

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2019-12-27 20:19 發表

2020 has not started, u give up

😭😭

回覆 引用 TOP

樓主可以幫襯 PTGF。 時鐘計。
國內的更有服務可以帶回家鄉拜年。

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2019-12-27 08:19 PM 發表

我上年分手痛到E家⋯⋯
開心就好
吾開心就糸苦果

引用:

叫左你轉基啦!轉基就唔駛落得如斯田地!

引用:
原帖由 樓上可愛的救星 於 2019-12-27 21:31 發表

叫左你轉基啦!轉基就唔駛落得如斯田地!
I always ask 樓主 to go to China to find a girl friend, but he ....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andy_2008 於 2019-12-27 08:24 PM 發表

2020 has not started, u give up
Surely given up🤮

40+?仲有時間,機會嘅,咪咁灰
係咪你條線定得過高,眼高手低

引用:
原帖由 文式風 於 2019-12-28 12:52 AM 發表

40+?仲有時間,機會嘅,咪咁灰
係咪你條線定得過高,眼高手低
眼角唔高,高既係港囡🙃

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2019-12-28 01:09 AM 發表

眼角唔高,高既係港囡🙃
塞翁失馬 焉知非福

引用:
原帖由 dzdz 於 2019-12-28 01:10 AM 發表

塞翁失馬 焉知非福
Why do you say this

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2019-12-28 01:09 發表

眼角唔高,高既係港囡🙃
not to find 港囡, find a girl in China, easier

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]