• 瀏覽: 6,017
  • 回覆: 41
搵返我連續幾日都係佢主動send信息開始話匣子,有互相打聽對方有冇新target, 相方都話冇。覺得佢係掛住我嘅,但又唔似可以一齊返... 求分析

熱賣及精選
收兵/ 同比機會你系一線之差~
你要明白, 佢都吾想冇左個男仔對佢好...佢當然會搵你吊住你~
想知道你做左兵? 定有機會發展?...好簡單~
直接約佢出街, 如果佢肯出...起馬有機會!~
如果佢吾出, 你自己都知咩事吧~

樓主有提過佢係男?

引用:
原帖由 TurnShiny 於 2019-12-27 19:55 發表

樓主有提過佢係男?
總會有人下意識認定當事人s係男,唔會有女
其實呢D受助人的男女比例係1:6(來源:IG版情場低能奇觀受助人統計)

これが人の夢、人の望み、人の業!

回覆 引用 TOP

廣東話嘅佢係冇分男女,建議開貼嘅師兄師姐一係就用他/她,一係就講明自己係男係女。

男追女同女追男,策略完全唔同,連樓主係男追女定女追男都要估(有可能估錯),點幫你分析?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Chenglaishan 於 2019-12-27 04:04 PM 發表

搵返我連續幾日都係佢主動send信息開始話匣子,有互相打聽對方有冇新target, 相方都話冇。覺得佢係掛住我嘅,但又唔似可以一齊返... 求分析
試下唔好咁快回覆
睇下會點,或者等你做主動先

回覆 引用 TOP

樓主係女,所以我話‘‘他’‘

回覆 引用 TOP

他昨晚同我講咗一大輪佢嘅創業策略,我心諗佢對牛彈琴。可能仲係對我存有依賴感

引用:
原帖由 Chenglaishan 於 2019-12-28 01:34 PM 發表

他昨晚同我講咗一大輪佢嘅創業策略,我心諗佢對牛彈琴。可能仲係對我存有依賴感
佢似同你借錢多D…… 

引用:
原帖由 johnshepper 於 2019-12-28 02:42 PM 發表

佢似同你借錢多D…… 
佢同我講,佢親友做投資者建議佢一齊攪生意,佢做執行嗰個

引用:
原帖由 Chenglaishan 於 2019-12-28 02:44 PM 發表

佢同我講,佢親友做投資者建議佢一齊攪生意,佢做執行嗰個
好多男人話自己乜自己物,警訊見唔小……你留意佢同你傾計內容主要係乜?如果成日涉及金錢就要小心……

引用:
原帖由 johnshepper 於 2019-12-28 02:47 PM 發表

好多男人話自己乜自己物,警訊見唔小……你留意佢同你傾計內容主要係乜?如果成日涉及金錢就要小心……
其實識左佢一段時間㗎啦知道佢份人唔係呃錢,我都只係想表達佢同我講呢啲咁重要嘅嘢

引用:
原帖由 Chenglaishan 於 2019-12-28 02:51 PM 發表

其實識左佢一段時間㗎啦知道佢份人唔係呃錢,我都只係想表達佢同我講呢啲咁重要嘅嘢
小心D啦見晤對路就閃

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Chenglaishan 於 2019-12-27 04:04 PM 發表

點解唔可一齊番

引用:
原帖由 面具人字智波 於 2019-12-29 02:18 PM 發表

點解唔可一齊番
分開過一排,大概大家對雙方唔肯定想唔想一齊返,冇人做主動

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]