• 瀏覽: 6,033
  • 回覆: 41
可能佢溝唔到原先嗰個先返溝你……

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 Chenglaishan 於 2019-12-28 01:34 PM 發表

他昨晚同我講咗一大輪佢嘅創業策略,我心諗佢對牛彈琴。可能仲係對我存有依賴感
男嘅搵你講創業策略(⊙o⊙)
更加遠離,唔好再聯絡啦
根本唔想做男女朋友。小心啲

引用:
原帖由 救世廚 於 2020-1-2 12:17 PM 發表

男嘅搵你講創業策略(⊙o⊙)
更加遠離,唔好再聯絡啦
根本唔想做男女朋友。小心啲
佢真係冇問過我要一分一毫,以前一齊時都有同我分享過佢嘅工作

如果佢吾出, 你自己都知咩事吧~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Chenglaishan 於 2020-1-2 02:27 PM 發表

佢真係冇問過我要一分一毫,以前一齊時都有同我分享過佢嘅工作
咁都好d

回覆 引用 TOP

其實都係睇你個心想點

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 flopman 於 2019-12-27 04:31 PM 發表

收兵/ 同比機會你系一線之差~
你要明白, 佢都吾想冇左個男仔對佢好...佢當然會搵你吊住你~
想知道你做左兵? 定有機會發展?...好簡單~
直接約佢出街, 如果佢肯出...起馬有機會!~
如果佢吾出, 你自己都知咩事吧~ ...
真係唔識分,頭都大埋,又唔敢問同表白

引用:
原帖由 waikin638 於 2020-1-4 04:30 AM 發表

真係唔識分,頭都大埋,又唔敢問同表白
都話直接約佢, 直接約佢...重要事講幾次~
因為佢中意你就會出, 吾中意或者只當你兵...根本吾會單獨同你出街~

引用:
原帖由 flopman 於 2020-1-4 10:54 AM 發表

都話直接約佢, 直接約佢...重要事講幾次~
因為佢中意你就會出, 吾中意或者只當你兵...根本吾會單獨同你出街~
好吧,有機會試下,不過我諗食野會出,食完野之後有無其他就難講

引用:
原帖由 waikin638 於 2020-1-4 05:43 PM 發表

好吧,有機會試下,不過我諗食野會出,食完野之後有無其他就難講
你個思維要改, 個重點吾系...你安排節目有幾吸引~
佢如果中意你, 就算你只系約佢食飯...佢都會出泥見你, 因為佢中意你~
如果佢吾中意你, 就算你請佢食九大鬼...佢都吾會出~

引用:
原帖由 flopman 於 2020-1-4 05:59 PM 發表

你個思維要改, 個重點吾系...你安排節目有幾吸引~
佢如果中意你, 就算你只系約佢食飯...佢都會出泥見你, 因為佢中意你~
如果佢吾中意你, 就算你請佢食九大鬼...佢都吾會出~ ...
哈哈,咁有無機會佢係覺得朋友食餐飯無所謂所以照去?

引用:
原帖由 waikin638 於 2020-1-4 06:37 PM 發表

哈哈,咁有無機會佢係覺得朋友食餐飯無所謂所以照去?
女人定義朋友, 佢地心目中...朋友有分好多種~
有普通朋友/ 可以考慮發展ge朋友/ 好好朋友/ 冇性朋友~
所以你一日做到佢朋友, 你就有入場卷...日後你表現得好, 就有機會上位~
女人心思你吾好估, 佢可以用一餐飯時間...就決定將你放系咩位置~
如果你令佢開心, 符合到佢條件...甘佢就會將你由: 普通朋友, 升上去可以考慮發展ge朋友~

引用:
原帖由 flopman 於 2020-1-4 10:20 PM 發表

女人定義朋友, 佢地心目中...朋友有分好多種~
有普通朋友/ 可以考慮發展ge朋友/ 好好朋友/ 冇性朋友~
所以你一日做到佢朋友, 你就有入場卷...日後你表現得好, 就有機會上位~
女人心思你吾好估, 佢可以用一餐飯時間...就決定將你放系咩位置~
如果你令佢開心, 符合到佢條件...甘佢就會將你由: 普通朋友, 升上去可以考慮發展ge朋友~ ...
真係無得估,都係窄洗多,可能只得食飯同埋玩

回覆 引用 TOP

男男衣加野唔識

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]