• 瀏覽: 2,195
  • 回覆: 15
準備為仔仔出國準備。大家會唔會經agent or 自己申請學校?

引用:
原帖由 edwwin 於 2019-12-27 10:15 AM 發表

準備為仔仔出國準備。大家會唔會經agent or 自己申請學校?
呢幾日去了升學顧問了解,大家覺得澳洲升學點樣?

回覆 引用 TOP

有冇高見呢?

回覆 引用 TOP

美國多野雞學校,英國比較有保證。

Thank U. 澳洲呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 swbc 於 2020-1-7 04:56 PM 發表

英國
https://hk.finance.appledaily.com/finance/realtime/article/20200113/60471601

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 swbc 於 2020-1-7 04:56 PM 發表

澳洲呢?

回覆 引用 TOP

UK is better, kids tend to be more discipline than those who go to US.

引用:
原帖由 crymeariver 於 2020-1-26 03:43 PM 發表

UK is better, kids tend to be more discipline than those who go to US.
How aBout australia?

引用:
原帖由 edwwin 於 2020-1-27 07:38 AM 發表

How aBout australia?
肥婆樹熊啤酒肚比較宜養老渡假

回覆 引用 TOP

建議英國,因澳洲同美國排華比較嚴重。去到未必開心,要睇朋友。但英國相對禮貌好好多。

隨緣
引用:
原帖由 蔣未未 於 2020-1-27 02:41 PM 發表

建議英國,因澳洲同美國排華比較嚴重。去到未必開心,要睇朋友。但英國相對禮貌好好多。
英國有朋友,有照應

回覆 引用 TOP

咁就英國,同埋我有朋友英國見工,10幾個揀一個,都睇能力,會揀華人。所以無乜歧視就ok,公平對待好重要

隨緣
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]