• 瀏覽: 2,897
  • 回覆: 14
而家仲有無香港女仔同警察拍拖結婚?

熱賣及精選
只要警察呢種行業一直存在 ,就一定有香港剩女同佢地拍拖結婚

我要做師奶們眼中的股神,以及茶餐廳中的特約財經演員。

回覆 引用 TOP

淨係高大同高薪已經溝死女啦

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2019-12-27 10:08 AM 發表

淨係高大同高薪已經溝死女啦
點解d 女可以咁膚淺?

引用:
原帖由 14X14X 於 2019-12-27 10:50 AM 發表

點解d 女可以咁膚淺?
你問D女吖麻……高大同高薪我都冇,而我亦溝唔到女……

回覆 引用 TOP

點解會無?

回覆 引用 TOP

除左藍絲 應該冇

結左婚都搞到離婚

最衰林奠 搵返貪曾出黎做 一早成立左獨立調查委員會 雖然佢貪 但4個特首 得佢一個冇大獲野! 董生 7.1 50萬人遊行反23 689佔中 777時代革命 係貪曾7年幾咩事都冇

做過港英時期高級官員係唔同d

仲話精英制? 問題係果班垃圾根本唔係精英呢 成日搞到市民要上街

引用:
原帖由 14X14X 於 2019-12-27 09:07 AM 發表

做賊嘅或爛賭爛滾嘅,都有人肯同佢哋拍拖結婚啦…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2019-12-28 05:23 AM 發表

除左藍絲 應該冇

結左婚都搞到離婚

最衰林奠 搵返貪曾出黎做 一早成立左獨立調查委員會 雖然佢貪 但4個特首 得佢一個冇大獲野! 董生 7.1 50萬人遊行反23 689佔中 777時代革命 係貪曾7年幾咩事都冇

仲話精英制? 問題係果班垃圾根本唔係精英呢 成日搞到市民要上街 ...
董生8萬5,cy重建居屋,林鄭明日大嶼,都係壓抑樓市,幫小市民解決住屋問題,貪曾就由得啲地產商點玩都唔理,所以前三者咪有人俾錢遊行要佢地下台囉。

回覆 引用 TOP

總會有

回覆 引用 TOP

乜𠵱家嘅香港女仔要拍拖結婚㗎咩
唔係都係做援交 做天使咩

引用:
原帖由 邪童非 於 2019-12-29 04:30 PM 發表

乜𠵱家嘅香港女仔要拍拖結婚㗎咩
唔係都係做援交 做天使咩
邊到有援交 天使?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2019-12-28 05:23 發表

除左藍絲 應該冇

結左婚都搞到離婚

仲話精英制? 問題係果班垃圾根本唔係精英呢 成日搞到市民要上街 ...
你都幾好野, 曾生嘅問題係唔做唔錯少做少錯, 你話佢無大獲野, 咁係因為唔做野囉,
你知唔知佢最後一年, 香港有咩事? 大陸人嚟搶奶粉, 爭床位,
係CY上任前梁振英搞掂嘅, 佢直頭係HEA做喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 14X14X 於 2019-12-27 09:07 發表

只睇個問題已經知你幾有智慧啦,
賊同黑社會都會有老婆女朋友, 可況正常職業嘅警察?
結婚有宿舍, 人工又唔錯, 做得差人一定有返咁上下高同體格,
點解唔嫁? 唔通揀個老師嘅好? 佢每朝要5點6點起身, 夜晚8點9點回家
或者搵個醫生律師飛機師好? 一係你想話香港女仔都膚淺, 一係就你膚淺

回覆 引用 TOP

我要搵阿sir拍拖

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]