• 瀏覽: 24,691
  • 回覆: 249
  • 追帖: 1

各位師打, 如果你有著過t-back既話. 你地係因為著貼身褲或裙而著定係為你既另一半而著又或者兩樣都係?

我著咗thongs, g-string好多年. 除左唔方便日子. 基本上日日著.

熱賣及精選
引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2019-12-26 11:46 PM 發表

各位師打, 如果你有著過t-back既話. 你地係因為著貼身褲或裙而著定係為你既另一半而著又或者兩樣都係?

我著咗thongs, g-string好多年. 除左唔方便日子. 基本上日日著. ️ ...
我都成日著thongs 同g-string 多,一係boxer

我基本上日日著

引用:
原帖由 caswnc 於 2019-12-27 04:31 AM 發表

我都成日著thongs 同g-string 多,一係boxer
Yeah. 你買lace定棉質多?

4/7/2012 Grandpa I miss you.
你既所有事情終於完滿結束. 你可以安心休息.
點解呢兩個星期, 可以由好嚴重到穩定, 跟住離開.. Why??

引用:
原帖由 f38cR8 於 2019-12-27 11:56 AM 發表

我基本上日日著
著咩款多呀?

點解呢兩個星期, 可以由好嚴重到穩定, 跟住離開.. Why??

回覆 引用 TOP

做咩~嚴禁著丁字褲~》??

Oman~
引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2019-12-27 01:42 PM 發表

喜歡透視同不要太淺色

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2019-12-27 01:42 PM 發表

咁你呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 caswnc 於 2019-12-27 08:16 PM 發表

喜歡透視同不要太淺色
我自己鍾意Lace, 深色, 淺色, 好Sharp既color.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 卜卜星 於 2019-12-27 03:25 PM 發表

做咩~嚴禁著丁字褲~》??
無乜特別㗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 caswnc 於 2019-12-27 08:16 PM 發表

喜歡透視同不要太淺色
似乎選擇好接近

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 26/12/2019 23:46 發表

我著咗thongs, g-string好多年. 除左唔方便日子. 基本上日日著. ️ ...
Blondie 姐你好呀!long time no talk ! 
生活如何呀?做咗媽咪未?

我唔係絲打呀 但都幾乎日日著t-back 做運動好好承托 少布又快乾 
近排多日本牌子 仍然鍾情花哩碌圖案 
有興趣我哋繼續些牙多啲相啦

引用:
原帖由 AVBW21 於 2019-12-28 12:45 PM 發表

Blondie 姐你好呀!long time no talk !
生活如何呀?做咗媽咪未?

我唔係絲打呀 但都幾乎日日著t-back 做運動好好承托 少布又快乾
近排多日本牌子 仍然鍾情花哩碌圖案
有興趣我哋繼續些牙多啲相啦 ...
忙到屎屎下. 做左阿媽10個月, 時間過得好快.

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 28/12/2019 15:14 發表

忙到屎屎下. 做左阿媽10個月, 時間過得好快.
近排著咩牌子?都係VS?

引用:
原帖由 AVBW21 於 2019-12-28 10:56 PM 發表

近排著咩牌子?都係VS?
美國來來去去都係果呢幾隻牌子

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右