• 瀏覽: 5,759
  • 回覆: 37
  • 追帖: 1
咁多個月攬炒。社會混亂。。令到日常生活改變哂。影響哂感情生活。好5開心好大壓力。。好似咩都冇哂。。好dry好辛苦。。。又冇人明白我。。又冇人錫我氹下我。。。到底生活為乜?

引用:
原帖由 連續紫色的花海 於 2019-12-25 10:32 AM 發表

咁多個月攬炒。社會混亂。。令到日常生活改變哂。影響哂感情生活。好5開心好大壓力。。好似咩都冇哂。。好dry好辛苦。。。又冇人明白我。。又冇人錫我氹下我。。。到底生活為乜? ...
搬去大灣區啦

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2019-12-25 10:49 AM 發表

搬去大灣區啦
我都想

回覆 引用 TOP

可能冇性!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 連續紫色的花海 於 2019-12-25 10:32 AM 發表

咁多個月攬炒。社會混亂。。令到日常生活改變哂。影響哂感情生活。好5開心好大壓力。。好似咩都冇哂。。好dry好辛苦。。。又冇人明白我。。又冇人錫我氹下我。。。到底生活為乜? ...
知多愈少事個人愈少煩惱,政治事市民好難插手

活在昨天的人迷惑,
活在明天的人等待,
只有活在今天的人
最踏實.

回覆 引用 TOP

不如大家交流下

Ann

回覆 引用 TOP

引用:

跟我啦

回覆 引用 TOP

引用:

可能是因為生活欠了一個寄托!不如去做下義齒工幫下啲活得比你痛䒷好多的人,當你見到佢地,在比較之下,你會更加珍惜自己的平靜幸福

影響日常生活同心情可以理解,但唔明白點樣影響感情生活。
同埋,無啦啦唔會咩都冇哂。
活在香港,身體和心態都要強。
加油!

回覆 引用 TOP

陰公囉

為理想而奮鬥,為成功而享受!
當你见到其他人活得比你辛苦好多的时候,在比较之下,你就会冇人屿抑鬱。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2019-12-25 10:49 AM 發表

搬去大灣區啦
屌賊你睇唔睇到人哋黑頭像係你黑暴手足?咁都叫人哋搬去大灣區 香港咩係大灣區囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AAsing 於 2019-12-26 05:02 PM 發表

找朋友談天
佢要人𡃶及慰撫

為理想而奮鬥,為成功而享受!

回覆 引用 TOP

現在個個香港人心情都不多不少受影响,改變唔到,唯有改變自己看法,思想,才有出路。那些攪亂香港的人冇腦,同阿爺政府對抗會理你咩?簡直妄想。沒這些人,回歸後冇運行,有這些人,香港死路一條,阿爺現在擺明唔妥香港,有嘢益MACAU唔益香港,以前會俾香港。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]