• 瀏覽: 4,619
  • 回覆: 28
大家身邊多唔多呢種女仔?

明明樣貌普通但係不停自拍上fb, ig etc, 化晒妝呃到like就以為自己好靚???信心大增?好似每次出街都要影下自己個樣上fb, ig,成日打開fb, ig就見到佢啲自拍照,又唔係真係靚女,我唔想成日睇你個樣。冇呢啲社交媒體佢哋係咪會正常啲?定佢哋不嬲都咁自戀?

反而真係靚嘅女仔就正常好多!

唔係社交媒體,重點係P圖工具!

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2019-12-23 05:51 PM 發表

唔係社交媒體,重點係P圖工具!
都唔一定要P圖,依家啲手機鏡頭已經內置咗美顏,仲有化妝,角度可以呃下人

引用:
原帖由 明日宇宙的老闆 於 2019-12-23 19:06 發表

都唔一定要P圖,依家啲手機鏡頭已經內置咗美顏,仲有化妝,角度可以呃下人
自動P圖咪又即係P圖囉

My name is Pong! James Pong!
引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2019-12-23 07:38 PM 發表

自動P圖咪又即係P圖囉
又係喎😅

回覆 引用 TOP

你算把 la, 港女係咁樣先正常😂

引用:
原帖由 大西北之死 於 2019-12-24 12:43 AM 發表

你算把 la, 港女係咁樣先正常😂
原來如此😂

回覆 引用 TOP

有咗社交app,啲女揾佬勾佬容易咗就真

引用:
原帖由 今世後世的我 於 2019-12-24 22:46 發表

有咗社交app,啲女揾佬勾佬容易咗就真
今晚應該有好多

My name is Pong! James Pong!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明日宇宙的老闆 於 2019-12-23 05:09 PM 發表

大家身邊多唔多呢種女仔?

明明樣貌普通但係不停自拍上fb, ig etc, 化晒妝呃到like就以為自己好靚???信心大增?好似每次出街都要影下自己個樣上fb, ig,成日打開fb, ig就見到佢啲自拍照,又唔係真係靚女,我唔想成日睇你個樣。冇呢啲社交媒體佢哋係咪會正常啲?定佢哋不嬲都咁自戀?

反而真係靚嘅女仔就正常好多! ...
真靚無問題
至憎p圖(照騙)

引用:
原帖由 救世廚 於 2019-12-24 11:34 PM 發表

真靚無問題
至憎p圖(照騙)
真係靚女,我都想睇多兩眼
就係講唔係真靚,用P圖或者角度將自己影得塊面瘦啲,個鼻影得高啲,有啲仲要好厚粉,然後覺得自己好靚,不停post,真係照騙!
影都唔係問題,最大問題係不停影,不停post,打開fb見到佢個樣,打開ig又係佢個樣,好自戀咁,嘔😫

引用:
原帖由 明日宇宙的老闆 於 2019-12-25 12:11 PM 發表

真係靚女,我都想睇多兩眼
就係講唔係真靚,用P圖或者角度將自己影得塊面瘦啲,個鼻影得高啲,有啲仲要好厚粉,然後覺得自己好靚,不停post,真係照騙!
影都唔係問題,最大問題係不停影,不停post,打開fb見到佢個樣,打開ig又係佢個樣,好自戀咁,嘔😫 ...
我身邊唔係太多p圖、自拍嘅。
有,我會unfollow。

引用:
原帖由 救世廚 於 2019-12-25 01:32 PM 發表

我身邊唔係太多p圖、自拍嘅。
有,我會unfollow。
unfollow都係辦法,又唔好意思講出真相😓

回覆 引用 TOP

p 多又話照騙,唔p又吸引唔到你地,甘想點先

引用:
原帖由 油站粗野的妹頭 於 2019-12-25 06:59 PM 發表

p 多又話照騙,唔p又吸引唔到你地,甘想點先
樣貌普通嘅就唔駛p又唔駛成日post啦,你扭盡六壬影張靚啲嘅相,見番真人咪又係本來個樣你靚唔靚人哋唔知咩

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]