• 瀏覽: 1,743
  • 回覆: 10
冇錯今日香港對大陸女人的吸引已不及廿年前,但仲未至於嫌棄,依家都仲有不少個案係大陸後生女嫁香港老男,我就有個女同事仲要來自全中國最富庶的廣東,佢香港老公起碼大佢廿年,又老又醜又禿頭又瘦好似道友,佢老公又吾算好有$,頂多叫唔窮住私人屋苑,而佢又後生又幾好樣。其實今日香港仲係爛船有三分釘。

熱賣及精選
你條儍膠講过萬七次啦,有病就去睇医生!

引用:
原帖由 治理虫鼠組 於 2019-12-22 06:01 PM 發表

你條儍膠講过萬七次啦,有病就去睇医生!
吾止萬七次,係億七次🤭

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2019-12-22 05:42 PM 發表

冇錯今日香港對大陸女人的吸引已不及廿年前,但仲未至於嫌棄,依家都仲有不少個案係大陸後生女嫁香港老男,我就有個女同事仲要來自全中國最富庶的廣東,佢香港老公起碼大佢廿年,又老又醜又禿頭又瘦好似道友,佢老公又吾算好有$,頂多叫唔窮住私人屋苑,而佢又後生又幾好樣。其實今日香港仲係爛船有三分釘。 ...
又老又醜又禿頭又瘦好似道友

咁嘅忍樣都有女吼…

但你睇吓你四十幾歲人仲…

回覆 引用 TOP

身份證是王道

回覆 引用 TOP

同意
好多人以為大陸有錢左,內地女人唔會再hou香港男人
但事實上大陸仲有好多窮女人想嫁嚟香港,香港男人仍然有優勢
不過要承擔攞完身份證走人,又或者離婚分你身家,問你攞贍養費既風險
利申:處理過唔少大陸女人同香港男人離婚既個案,你估我會唔會唔知有幾多大陸女人想嫁嚟香港,唔信既可以自己去家事法庭睇

引用:
原帖由 creativea 於 2019-12-22 06:50 PM 發表

同意
好多人以為大陸有錢左,內地女人唔會再hou香港男人
但事實上大陸仲有好多窮女人想嫁嚟香港,香港男人仍然有優勢
不過要承擔攞完身份證走人,又或者離婚分你身家,問你攞贍養費既風險
利申:處理過唔少大陸女人同香港男人離婚既個案,你估我會唔會唔知有幾多大陸女人想嫁嚟香港,唔信既可以自己去家事法庭睇 ...
不過我呢個同事吾係一攞證即走,佢地個仔都上小一了。

你得個爛鬼膠水泡,咪學人講釘

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2019-12-22 05:42 PM 發表

冇錯今日香港對大陸女人的吸引已不及廿年前,但仲未至於嫌棄,依家都仲有不少個案係大陸後生女嫁香港老男,我就有個女同事仲要來自全中國最富庶的廣東,佢香港老公起碼大佢廿年,又老又醜又禿頭又瘦好似道友,佢老公又吾算好有$,頂多叫唔窮住私人屋苑,而佢又後生又幾好樣。其實今日香港仲係爛船有三分釘。 ...
咁你講完呢咋野想表達啲咩???

你永遠不懂我傷悲,像白天不懂夜的黑。
引用:
原帖由 confdray 於 2019-12-23 11:31 AM 發表

咁你講完呢咋野想表達啲咩???
你唔識字架🦊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]