• 瀏覽: 20,392
  • 回覆: 116
  • 追帖: 1
50 to 60 is still ok in most countries

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yogapanda 於 2019-12-26 09:43 AM 發表

所以要睇中醫調理囉
中醫可以處理到'宮冷'嘅問題,但唔會睇完之後,就變咗李珊珊

引用:
原帖由 se7endays 於 2019-12-26 08:01 AM 發表

同意師兄分析!
港女普遍健康比較差,看看這個天氣唔凍都著晒羽絨褸,這麼怕冷又點會身體好!
而且港女嚴重缺乏運動,行步路都嫌遠,所以44歲女士有好健康其實都屬於少數 ...
哈哈,個個見太陽即撐傘,而家已經著羽絨

實在太誇了

我仲著緊短衫短褲,日行幾千步,踏港鐵跑樓梯唔搭扶手電梯......

引用:
原帖由 bigasss 於 2019-12-26 01:40 PM 發表

中醫可以處理到'宮冷'嘅問題,但唔會睇完之後,就變咗李珊珊
點解呢?

千分1機會
唔做人工受孕
難過中六合彩4個字

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 男人小笨象 於 2019-12-25 12:27 PM 發表

男人冇用啫
又唔一定,可能出面叫雞,啪啪聲,返到屋企軟皮蛇。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AYH 於 2019-12-26 13:46 發表

哈哈,個個見太陽即撐傘,而家已經著羽絨

實在太誇了

我仲著緊短衫短褲,日行幾千步,踏港鐵跑樓梯唔搭扶手電梯......
師兄我眼見到香港人是否太有錢關係,好似病人咁,著到厚厚,我們中午出外都係短袖T恤戴太陽眼鏡🕶

我天天都運動,操划艇訓練機80分鐘

引用:
原帖由 yogapanda 於 2019-12-26 02:01 PM 發表

點解呢?
系李麗珊先啱(奧運金牌) 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 se7endays 於 2019-12-26 05:55 PM 發表

師兄我眼見到香港人是否太有錢關係,好似病人咁,著到厚厚,我們中午出外都係短袖T恤戴太陽眼鏡🕶

我天天都運動,操划艇訓練機80分鐘
Yeah!  👍😆

回覆 引用 TOP

Yes but very less chance

回覆 引用 TOP

點解無

回覆 引用 TOP

藉應該隨緣吧,緣分到了自然懷仔

回覆 引用 TOP

無話唔得, 但生完個樣老10年同身材走樣先係問題

唔生既話到50都keep到

而家好多人好遲生, 有個6歲小孩, 好得意, 初時以為佢媽又靚又後生, 點知原來似近5X, 個老豆更加似6X叔伯

回覆 引用 TOP

既然生育係人類自然既事, 唔明做咩生完要又老又殘又肥

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右