• 瀏覽: 5,696
  • 回覆: 38
  • 追帖: 1
講年紀吾後生年過4x,講事業冇高薪厚職,講身家冇樓,咁的條件衹可找個單親媽媽。我好處在於我有愛心,可以視非親生仔女爲己出,我一向都相信人與人之間關係吾係由血緣决定,講到尾始終係兩夫妻在過日子,親生又如何?兒孫長大都係燕雀離巢。同埋我咁的年紀其實都冇必要再生。不過女人好奇怪,年紀越大、或者單親媽媽揀男人要求反而會越高。

熱賣及精選
引用:
原帖由 巴山風雨 於 2019-12-21 03:28 PM 發表

講年紀吾後生年過4x,講事業冇高薪厚職,講身家冇樓,咁的條件衹可找個單親媽媽。我好處在於我有愛心,可以視非親生仔女爲己出,我一向都相信人與人之間關係吾係由血緣决定,講到尾始終係兩夫妻在過日子,親生又如何?兒孫長大都係燕雀離巢。同埋我咁的年紀其實都冇必要再生。不過女人好奇怪,年紀越大、或者單親媽媽揀男人要求反而會越高。 ...
基路吖嘛~

回覆 引用 TOP

做 非和理 武勇 我包你一定大把豬油閪吃

你都係會孤獨終老

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

冇条件有爱心其实都係女人心中嘅理想对像。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2019-12-21 03:28 PM 發表

講年紀吾後生年過4x,講事業冇高薪厚職,講身家冇樓,咁的條件衹可找個單親媽媽。我好處在於我有愛心,可以視非親生仔女爲己出,我一向都相信人與人之間關係吾係由血緣决定,講到尾始終係兩夫妻在過日子,親生又如何?兒孫長大都係燕雀離巢。同埋我咁的年紀其實都冇必要再生。不過女人好奇怪,年紀越大、或者單親媽媽揀男人要求反而會越高。 ...
可能有人生經驗之後, 明白面包重要過愛情

中途轉基囉

回覆 引用 TOP

引用:

講撚完等於冇講

回覆 引用 TOP

我呢啲條件的女人脫單唯一條路

講年紀吾後生年過3x,講事業低不成高不就,講身家有間姑婆屋供緊,講樣貌不過不失,咁的條件衹可找個單身中佬。我好處在於我有愛心,得閒做下義工探老人家,湊下姪仔姪女。

加油💪,做個朋友😂

引用:
原帖由 bri_che 於 2019-12-21 07:16 PM 發表

我呢啲條件的女人脫單唯一條路

講年紀吾後生年過3x,講事業低不成高不就,講身家有間姑婆屋供緊,講樣貌不過不失,咁的條件衹可找個單身中佬。我好處在於我有愛心,得閒做下義工探老人家,湊下姪仔姪女。

加油💪,做個朋友😂 ...
Nice to see u😁

引用:

想主我同你差不多。。。只係三十到尾。。。但而家漸漸一切隨緣了。。。。你選人,人選你。。。希望樓主早日找到個陪

引用:
原帖由 cryangel320 於 2019-12-21 07:51 PM 發表

想主我同你差不多。。。只係三十到尾。。。但而家漸漸一切隨緣了。。。。你選人,人選你。。。希望樓主早日找到個陪
你男定女?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]