• 瀏覽: 16,643
  • 回覆: 116
  • 追帖: 2
簡單英文都吾識

回覆 引用 TOP

基路難行呀, 死仆街

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovelywifebb 於 2019-12-16 15:17 發表

老公話佢表弟聖誕回港一星期,住喺我地屋企。平時我一個人在家好feel,背心仔短褲做家務睇劇,老公話帶番bra好D雖然佢係番書仔。可能習慣左,有時早起出房吾記得帶,比表弟偷望左幾次。其實佢係斯文仔,我亦冇所謂有時比佢見到我飛釘。不過做家務時,可能動作大D,好多時露出半球,見佢不停轉望過來,我都入房帶番bra。不過心中有點蕩漾。好吾好叫老公安排表弟外出住呢? ...
應該走咗啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovelywifebb 於 2019-12-16 15:42 發表

ok 架。有D似我老公,不過我老公成熟靚佬多D,我至愛,嘻嘻。表弟怕羞仔,有時我突登玩吓佢,掃地露多點引吓佢。可能平時一個人在家太悶,衣家有件靚仔係度便玩吓佢。 ...
鬼馬

回覆 引用 TOP

睇醫生啦

回覆 引用 TOP

靚仔嗎?

向往無拘無束的生活!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovelywifebb 於 2019-12-16 17:49 發表

其實我大表弟幾年,亦去外國讀了幾年書。所以較為開放些。不過始終是表弟,玩吓佢比佢睇多少少就ok, 冇幻想有進一步。
唔怕玩出火?

死盪婦能移

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lovelywifebb 於 2019-12-16 03:17 PM 發表

老公話佢表弟聖誕回港一星期,住喺我地屋企。平時我一個人在家好feel,背心仔短褲做家務睇劇,老公話帶番bra好D雖然佢係番書仔。可能習慣左,有時早起出房吾記得帶,比表弟偷望左幾次。其實佢係斯文仔,我亦冇所謂有時比佢見到我飛釘。不過做家務時,可能動作大D,好多時露出半球,見佢不停轉望過來,我都入房帶番bra。不過心中有點蕩漾。好吾好叫老公安排表弟外出住呢? ...
串燒3兄弟??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 3882 於 2019-12-16 06:11 PM 發表

唔怕玩出火?
點解女玩吓幻想吓就淫盪,男玩就風流。喜歡就看,我有我感受。

引用:
原帖由 lovelywifebb 於 2019-12-16 03:42 PM 發表

ok 架。有D似我老公,不過我老公成熟靚佬多D,我至愛,嘻嘻。表弟怕羞仔,有時我突登玩吓佢,掃地露多點引吓佢。可能平時一個人在家太悶,衣家有件靚仔係度便玩吓佢。 ...
咪扮野啦大家麻甩佬

回覆 引用 TOP

樓主淨係鍾意出呢啲post,改個女網名就玩到班電車男,真係橋唔怕舊最緊要受😂

回覆 引用 TOP

AV情節。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 96484316 於 2019-12-16 04:24 PM 發表

夠鍾食藥  
重點

回覆 引用 TOP

表弟都係gay?無所謂

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]