• 瀏覽: 34,015
  • 回覆: 232
  • 追帖: 6
宜家窮港男沒錢...番大陸一樣娶唔到...后生一樣...佢地最少都要係大陸有車有樓先很嫁....過來人...唔好仲活係十年前...香港身份證已經無優勢

熱賣及精選
引用:
原帖由 Ming56285032 於 2019-12-16 06:38 AM 發表

宜家窮港男沒錢...番大陸一樣娶唔到...后生一樣...佢地最少都要係大陸有車有樓先很嫁....過來人...唔好仲活係十年前...香港身份證已經無優勢
轉基有希望

慳番啲錢得閒叫雞好過。

引用:
原帖由 bensonchow 於 2019-12-16 07:42 AM 發表

慳番啲錢得閒叫雞好過。
事實既

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ming56285032 於 2019-12-16 06:38 AM 發表

學好d國語,溝烏克蘭妹得嗎?不過她們嫁到來香港,你都要有地方比佢住,養埋佢,結果都係差不多喎。

http://edwardchankk.blogspot.com/

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 樓上可愛的救星 於 2019-12-16 06:57 AM 發表

轉基有希望
所以基民入選垃圾會及驱耳會囉!

回覆 引用 TOP

一早係呀,井底港人仲以為自己好高尚

條女來到香港見你住啲樓又殘又舊,
唉....佢一句:我們不可能的啦!
心都淡埋.....

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....
引用:

點只10年
20年前啦

引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2019-12-16 08:31 AM 發表

條女來到香港見你住啲樓又殘又舊,
唉....佢一句:我們不可能的啦!
心都淡埋.....
殘酷的事實

回覆 引用 TOP

只會開帖更加冇女

回覆 引用 TOP

打飛機過世😂

回覆 引用 TOP

找男男打

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]