• 瀏覽: 4,845
  • 回覆: 84
要有咩節目鋪排?

附件

ilUdZ.jpg(55.4 KB)

2019-12-16 06:43 AM

熱賣及精選
一起過就已經很好了

引用:
原帖由 油站粗野的妹頭 於 2019-12-16 07:20 AM 發表

一起過就已經很好了
咁簡單?

大師父北戴河永世DIE HEART 網傳最強入室大弟子

引用:
原帖由 地藏菩薩 於 2019-12-16 07:51 AM 發表

咁簡單?
簡單都可以覺得幸福。

引用:
原帖由 油站粗野的妹頭 於 2019-12-16 07:53 AM 發表

簡單都可以覺得幸福。
有無多少少提議

上去山頂餐廳食飯,睇夜景,再去中環搭船過尖咀睇燈飾

引用:
原帖由 地藏菩薩 於 2019-12-16 06:37 AM 發表

要有咩節目鋪排?
平安夜book左自助餐兩個人過,本來想book埋酒店房,但太貴啦所以無book

引用:
原帖由 dragonfruit316 於 2019-12-16 08:07 AM 發表

上去山頂餐廳食飯,睇夜景,再去中環搭船過尖咀睇燈飾
上去山頂餐廳食飯,睇夜景,再去中環搭船過尖咀睇燈飾, 好提議我記低佢先。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小肥宅 於 2019-12-16 08:09 AM 發表

平安夜book左自助餐兩個人過,本來想book埋酒店房,但太貴啦所以無book
平安夜book左自助餐兩個人過,本來想book埋酒店房,但太貴啦所以無book, 好提議我記低佢先, 有無平的既酒店?

引用:
原帖由 地藏菩薩 於 2019-12-16 08:18 AM 發表

平安夜book左自助餐兩個人過,本來想book埋酒店房,但太貴啦所以無book, 好提議我記低佢先, 有無平的既酒店?
果日唔會平啦,而且時間短左,因為要分兩場,仲有宜家book選擇亦唔多,應該好多都爆

回覆 引用 TOP

圖中美女真漂亮啊能有一個陪著過聖誕就OK了

引用:
原帖由 油站粗野的妹頭 於 2019-12-16 07:20 AM 發表

一起過就已經很好了
同意。能在一起,無論是否節日都是好日。

最緊要有$!

開帖囉 約佢一齊開帖最浪漫約定佢以後有乜事也開帖

買乜聖誕禮物給自己好?有咩提議

既情深何必嘆緣淺,既缘淺何必種情深!
提示:支持鍵盤翻頁左 右