• 瀏覽: 2,257
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
我溝女有20幾年經驗,曾經傷害過嘅,或俾女傷害過嘅真係講幾日幾夜都未完,但係最令我困惑嘅係,點解啲女係都唔會同我斷尾?有時半夜無聊send 幾個message 已經秒回。我唔高大靚仔,但經濟上過得去,可以叫識得女人心。對咩女講咩野果隻。

熱賣及精選
引用:
原帖由 peter881 於 2019-12-14 09:21 PM 發表

我溝女有20幾年經驗,曾經傷害過嘅,或俾女傷害過嘅真係講幾日幾夜都未完,但係最令我困惑嘅係,點解啲女係都唔會同我斷尾?有時半夜無聊send 幾個message 已經秒回。我唔高大靚仔,但經濟上過得去,可以叫識得女人心。對咩女講咩野果隻。 ...
即係見到猪扒你會識得講猪話…!?

見到潑婦你又會同佢鬥媽叉…!?

你係得嘅…

回覆 引用 TOP

自戀中

回覆 引用 TOP

提款機

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 peter881 於 2019-12-14 09:21 PM 發表

我溝女有20幾年經驗,曾經傷害過嘅,或俾女傷害過嘅真係講幾日幾夜都未完,但係最令我困惑嘅係,點解啲女係都唔會同我斷尾?有時半夜無聊send 幾個message 已經秒回。我唔高大靚仔,但經濟上過得去,可以叫識得女人心。對咩女講咩野果隻。 ...
d囡夜猛猛都問你度水一定好等$使定la叫左你平時打賞多幾草野㗎

回覆 引用 TOP

經濟上過得去就無所謂啦!曾經我也似你一樣,不過我就少交女朋友了

回覆 引用 TOP

唔同既女人有唔同做法。。有種真愛過後。反而唔會再允你。因為佢一允你。就會放唔低。但又明知無可能。。。反而未夠愛既。可以分手仲聯絡下。都唔上心

回覆 引用 TOP

引用:

又話自己『識得女人心』,又問『令我困惑嘅係,點解啲女係都唔會同我斷尾?』 思覺失調。。?

27.
可唔可以過兩招,我都唔想同我ex斷尾

引用:
原帖由 peter881 於 2019-12-14 21:21 發表

幾時去高佬莊?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 升兩度先生 於 2019-12-16 05:33 PM 發表

可唔可以過兩招,我都唔想同我ex斷尾
佢有無啲咩值得紀念嘅物品響你度?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 babylima 於 2019-12-16 04:18 AM 發表

又話自己『識得女人心』,又問『令我困惑嘅係,點解啲女係都唔會同我斷尾?』 思覺失調。。?
你屬於分析型,有呢個性格就係情場上遇到唔小渣男,愛情對你黎講,唔會太熱衷,一旦撻着左就會好投入咁痴住條佬。對付你呢啲囡,一定要軟硬兼施,銀彈攻勢,必可歸順摩下。

回覆 引用 TOP

樓主過兩招黎使使睇下係咪咁堅先~~~~

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]