• 瀏覽: 32,814
  • 回覆: 117
  • 追帖: 1
3年前既聖誕一齊左,之後每年聖誕都2個人過...
不過第2年開始都冇特別出街食~而今年係第4年啦~

我地今年年中岩岩同居左...
然後男朋友話今年聖誕正日佢屋企會搞party, 話想個日同我返佢屋企一齊party...
但...
記念日同一家大細一齊過, 真係好咩...🙁

係咪之後記念日都唔再係2人世界...

熱賣及精選
引用:
原帖由 mradult 於 2019-12-13 01:08 PM 發表

然後男朋友話今年聖誕正日佢屋企會搞party, 話想個日同我返佢屋企一齊party...
但...

係咪之後記念日都唔再係2人世界... ...
係呀~

如果咁介意呢啲小事情,咪每兩三年就換一玩個新男友囉~~~~

咁樣真係唯有開帖先得 記住要不斷更新報告 以後有乜事也要開帖 開帖一定有幫助

回覆 引用 TOP

都第四年啦,咪同佢屋企人一齊過囉!
頭3年咩都夠啦,又或者簡前後其中一日慶祝!

請你好好愛護我💕
Love you😍😍😍💕

My facebook:
https://www.facebook.com/kakaworld/
男男係咁架喇

禾就是喜歡這樣                                                    借問聲睇咩
熱鬧D唔好咩,都已經同居啦

都唔明樓主諗咩

回覆 引用 TOP

我同老婆都拍過N次拖,所以從來不會記得任何紀念日

眾醉我醒會煩惱
眾醒我醉要吃虧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mradult 於 2019-12-13 01:08 PM 發表

但...

妳應該開心,佢想你多啲融入佢家庭,即係代表佢想娶妳!

引用:

但...

串燒兄弟一家親?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2019-12-13 01:56 PM 發表

妳應該開心,佢想你多啲融入佢家庭,即係代表佢想娶妳!
嗯...灰嘗童耳

回覆 引用 TOP

所謂民主社會,提倡多D包容他人;
有人拍拖好耐,都未見到對方家人而抱怨....。
亦有人抱怨大時大節要同對方家人共渡....。

民主呀民主...其實要做到包容唔係容易架

引用:
原帖由 TRruth 於 2019-12-13 02:21 PM 發表

所謂民主社會,提倡多D包容他人;
有人拍拖好耐,都未見到對方家人而抱怨....。
亦有人抱怨大時大節要同對方家人共渡....。

民主呀民主...其實要做到包容唔係容易架 ...
要做到大包先唔容易呀…

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2019-12-13 02:26 PM 發表

要做到大包先唔容易呀…
咁...打包啦,實易

回覆 引用 TOP

當你一家人先叫埋你一齊過者,咁都嬲嬲豬

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]