• 瀏覽: 6,716
  • 回覆: 63
  • 追帖: 1
我哋一齊左五年,雙方收入穩定,已經買車買樓,一直都覺得性愛不協調,我想一星期一次,我點樣搞佢都冇興趣咁。係唔係我好有需要呢?我甚至覺得唔想以後一世都係咁,想分開了…唉.…我先26,7 歲,佢今年35 歲。我係做教師的,佢做重工,成日都話好攰唔想做,又話我逼佢…又話我越嚟越肥…但係我都有做足本分,每日有煮好飯菜等佢返嚟食,又有俾錢供樓負擔日常開支,我都感覺到佢仲好愛我的,但係就係性方面唔協調⋯我一向係肥底,但係佢識我嗰陣已經肥肥地,其實關唔關事呢?定係時間耐了,冇新鮮感?(我人在外國,不用pm 我,不要外援)想念下解決方案

熱賣及精選
引用:
原帖由 床下純情的手機 於 2019-12-13 12:28 PM 發表

我哋一齊左五年,雙方收入穩定,已經買車買樓,一直都覺得性愛不協調,我想一星期一次,我點樣搞佢都冇興趣咁。係唔係我好有需要呢?我甚至覺得唔想以後一世都係咁,想分開了…唉.…我先26,7 歲,佢今年35 歲。佢係做電梯維修,我係老師,成日都話好攰唔想做,又話我逼佢…又話我越嚟越肥…但係我都有做足本分,每日有煮好飯菜等佢返嚟食,又有俾錢供樓負擔日常 ...
算吧啦,你去搵外援!
你上啱你啦, 香討幫到你
一個pm包你滿足曬所有期望

時間都用晒來兼錢,咁都唔幸福

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 69gogo 於 2019-12-13 12:59 PM 發表

算吧啦,你去搵外援!
你上啱你啦, 香討幫到你
一個pm包你滿足曬所有期望
我人在美國的,沒找外緩

引用:
原帖由 床下純情的手機 於 2019-12-13 12:28 PM 發表

我哋一齊左五年,雙方收入穩定,已經買車買樓,一直都覺得性愛不協調,我想一星期一次,我點樣搞佢都冇興趣咁。係唔係我好有需要呢?我甚至覺得唔想以後一世都係咁,想分開了…唉.…我先26,7 歲,佢今年35 歲。佢係做教師的佢做重工,成日都話好攰唔想做,又話我逼佢…又話我越嚟越肥…但係我都有做足本分,每日有煮好飯菜等佢返嚟食,又有俾錢供樓負擔日常開支,我都感覺到佢仲好愛我的,但係就係性方面唔協調⋯我一向係 ...
咁佢教咩呢?

我口臭 =\= 我冇道理!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 床下純情的手機 於 2019-12-13 08:19 PM 發表

我人在美國的,沒找外緩
香討7出國際,邊度都有ching
塞內加爾,拉脫維亞都有一個係附近

回覆 引用 TOP

我覺得你可能真係要keep下,人係會變嘅,我覺得唯一可以做嘅係保值自己,為自己改變一下,加油!

美國大把黑鬼喇,又長又大兜,看過片有個黑鬼一take過啪足45分鐘,一定可以滿足樓主所需

引用:
原帖由 超級笨拙的神童 於 2019-12-13 09:24 PM 發表

我覺得你可能真係要keep下,人係會變嘅,我覺得唯一可以做嘅係保值自己,為自己改變一下,加油!
有努力💪🏻改變中,但感情可能已從情人變成室友

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lplplp111 於 2019-12-13 10:16 PM 發表

美國大把黑鬼喇,又長又大兜,看過片有個黑鬼一take過啪足45分鐘,一定可以滿足樓主所需
我其實有試過黑的,但語言背景始終唔一樣,溝通得唔係好好

引用:
原帖由 床下純情的手機 於 2019-12-14 08:53 AM 發表

我其實有試過黑的,但語言背景始終唔一樣,溝通得唔係好好
做SP不用太多溝多……

開心的過每一天
引用:

我哋一齊左五年,雙方收入穩定,已經買車買樓,一直都覺得性愛不協調,我想一星期一次,我點樣搞佢都冇興趣咁。係唔係我好有需要呢?我甚至覺得唔想以後一世都係咁,想分開了…唉.…我先26,7 歲,佢今年35 歲。我係做教師的,佢做重工,成日都話好攰唔想做,又話我逼佢…又話我越嚟越肥…但係我都有做足本分,每日有煮好飯菜等佢返嚟食,又有俾錢供樓負擔日常開 ...
你肥 對波夠有冇D以上先?

引用:

我哋一齊左五年,雙方收入穩定,已經買車買樓,一直都覺得性愛不協調,我想一星期一次,我點樣搞佢都冇興趣咁。係唔係我好有需要呢?我甚至覺得唔想以後一世都係咁,想分開了…唉.…我先26,7 歲,佢今年35 歲。我係做教師的,佢做重工,成日都話好攰唔想做,又話我逼佢…又話我越嚟越肥…但係我都有做足本分,每日有煮好飯菜等佢返嚟食,又有俾錢供樓負擔日常開支,我都感覺到佢仲好愛我的,但係就係性方面唔協調⋯我一向 ...
你老公會唔會中意揸住電話來揸飛機多過同你做.
或真係覺得你小小肥而冇興趣.

引用:
原帖由 床下純情的手機 於 2019-12-13 08:19 PM 發表

我人在美國的,沒找外緩
美國冇外援???

或者試下啲情趣野囉

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]