• 瀏覽: 4,005
  • 回覆: 33
引用:
原帖由 carbubu 於 2019-12-15 10:48 PM 發表

我都明以前係我太老定,但佢亦太好戲,我已經決心好好保養返自己,為自己好好活一次。thanks!!
Good Luck

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 carbubu 於 2019-12-15 10:48 PM 發表

我都明以前係我太老定,但佢亦太好戲,我已經決心好好保養返自己,為自己好好活一次。thanks!!
咁佢同你呢十年又唔係有心呃你嘅,你都講佢話咩想發展新事業(雖然唔知係乜)又話個理想係抑壓咗十年(咁佢自己呢十年又只係打機睇波賭馬),咁佢可能真係遇到d嘢令佢變咗(但應該就唔似係因為個秘書)...
Anyway,你自己加油,好好保養返自己再增值,有咩要宣洩就搵你閏蜜傾同喺度呻下。幾個月後半年後一年後,你就一定比宜家呢刻更加精彩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 69gogo 於 2019-12-16 12:15 AM 發表

做到有秘書跟,都唔買隻幾百蚊嘅介指,如果你想等佢返黎你就真係傻
其實佢真係搵唔少,但真係好大洗,有錢情願賭同買瘦肥食品,贏左錢就去買衫買波鞋。。。

引用:
原帖由 carbubu 於 2019-12-16 09:54 AM 發表

其實佢真係搵唔少,但真係好大洗,有錢情願賭同買瘦肥食品,贏左錢就去買衫買波鞋。。。
佢搵咁多錢,又咁大駛,但就連生日都唔送隻戒指仔俾你,對你冇心,晨早應飛左佢

引用:
原帖由 milktealover 於 2019-12-16 11:11 AM 發表

佢搵咁多錢,又咁大駛,但就連生日都唔送隻戒指仔俾你,對你冇心,晨早應飛左佢
所以我D朋友話佢根本唔係真心對我好,話今次係個天俾多次機會我搵過一個真心對我嘅人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 milktealover 於 2019-12-16 11:11 AM 發表

佢當日解釋係覺得我同佢咁耐嘅感情同相處唔需要送野俾我,我要會自己買。。。但個女人收到會好開心好感激佢,個種祟拜嘅滿足感係我俾唔到佢。
但我覺得10年黎我同佢嘅經歷同生活唔會存在崇拜,只有陪伴與照顧。。。我宜家真心覺得同佢越黎越遠,根本就唔夾。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 69gogo 於 2019-12-16 12:15 AM 發表

做到有秘書跟,都唔買隻幾百蚊嘅介指,如果你想等佢返黎你就真係傻
多謝你俾支持我,宜家個帳號仲係新手,覆唔到短訊^^但我會努力,宜家每日一得閒 就寄情香討,睇下D帖,等自己唔得閒諗起佢,近兩日係呢度講下野宣洩下情緒,已經喊少左好多啦,尋日開始我出多左街行,先發現原來好多野一直想食想買,好多地方想去,但就因為一直想等佢一齊試而錯失哂,所以決定今日起逐樣去完成,就算一個人,我都要活得精彩!

樓主, 您只得30 咋喎!甘後生你驚咩啊?

肥就減..... 去做面,整靚個樣!大把人埋身啦!

女人只要keep! 如果你樣靚身材正啲人會問你幾歲咩!
三十真係可以仲好過之前...... 又唔係四五十,而且我真係識四十歲都仲樣靚身材正㗎女人㗎!咪一樣有男人追!你唔好放棄啊!

你要加油喔!

引用:
原帖由 炎夏狂野的雞翼 於 2019-12-16 07:06 PM 發表

樓主, 您只得30 咋喎!甘後生你驚咩啊?

肥就減..... 去做面,整靚個樣!大把人埋身啦!

女人只要keep! 如果你樣靚身材正啲人會問你幾歲咩!
三十真係可以仲好過之前...... 又唔係四五十,而且我真係識四十歲都仲樣靚身材正㗎女人㗎!咪一樣有男人追!你唔好放棄啊!

你要加油喔! ...
多謝你啊,我會努力架啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 carbubu 於 2019-12-15 12:50 PM 發表

佢同我講,好清楚宜家對我已經無愛嘅感覺,只有10年親人嘅感覺,所以我覺得就算佢出去冷靜完都唔會再返黎,我預左一年後要簽離婚
我而家同你經歷的野差唔多,又係十年,又係話對我無愛,又係發現左佢出軌原諒等等。咩都做過都係挽回唔到,我仲有一對仔女,因為佢要同我掙撫養權,所以我提出暫時同佢分居,比兩個細路仔比佢同個女人湊。一來想搏他們兩個分手,二來想自己再儲多啲錢兩年後同佢打官司!我都系好痛好痛,自殺都試過,真係唔想放手。我們這種太重感情的人系會傷的好深,所以我們一定要自己想辦法走出來,我都系同自己講,加油,一齊去忘記

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 69gogo 於 2019-12-16 07:09 PM 發表

未覆到唔係問題,最緊要你知道個價值觀
69叔叔,我又想要PM

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念

回覆 引用 TOP

簽得好清楚啦
你真係仲後生,當然有無下一個。下一個係咪可到老係另一回事。
第一段你話佢放棄兩個女性,之後有小三,話斷又唔斷……佢已經唔值得你再等佢
冷靜過後諗清楚再簽紙
早日解脫

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]