• 瀏覽: 3,148
  • 回覆: 16
唔知係咪自己紋出得多左,化妝嗰時卡晒啲粉係紋到,好似越黎越明顯,越化越老咁既

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
係會㗎!你唔好用粉遮啦

回覆 引用 TOP

我都覺,眼底卡住粉好樣衰...

回覆 引用 TOP

唔好查兩層

用素顏霜做底就夠。。最多加防曬已經可以

回覆 引用 TOP

只能講你冇用對化妝品呢啲產品, 化妝化係啦, 只能越嚟越後生

Serum +foundation 有用

回覆 引用 TOP

皺紋好難用粉遮到,情願由個底去firm實淡紋好過,搞好個底先化妝啦,我都係咁

皺紋很難遮習,锝上針劑,無理處皺吧!

妳為了另一個人活了太久太久,現在妳要好好做自給。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 michelle789 於 2019-12-15 10:07 AM 發表

唔好查兩層
但咁樣好似又完全遮唔到wo...都唔知點化好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 落漠外圍的手背 於 2019-12-16 09:35 AM 發表

只能講你冇用對化妝品呢啲產品, 化妝化係啦, 只能越嚟越後生
姐係直接唔化?但老老實實我唔化又會有D殘...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 藥水3千 於 2019-12-16 12:31 PM 發表

皺紋好難用粉遮到,情願由個底去firm實淡紋好過,搞好個底先化妝啦,我都係咁
點樣搞好個底?紋係咪要搽多少少精華先上先得呀

引用:
原帖由 咸蛋黃加咸蛋 於 2019-12-16 03:16 PM 發表

點樣搞好個底?紋係咪要搽多少少精華先上先得呀
搽精華可以sooth到乾紋,但本身有細紋就真係要搞好個底先得
可能都係試下機拉下,firm左先喺之前既出紋位上妝冇咁多紋,會smooth好多易上foundation㗎

引用:
原帖由 藥水3千 於 2019-12-16 06:06 PM 發表

搽精華可以sooth到乾紋,但本身有細紋就真係要搞好個底先得
可能都係試下機拉下,firm左先喺之前既出紋位上妝冇咁多紋,會smooth好多易上foundation㗎
我聽人講hifu係可以緊緻到皮膚扯實d紋係咪?我有聽過但好怕冇用嘥錢...
我最多都係搽下精華咋

歡迎嚟到我嘅世界
主題標籤 #化妝
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]