• 瀏覽: 7,742
  • 回覆: 86
同男朋友拍拖三個多月,發現佢同另一個女仔關係好曖昧
佢話佢同個女仔係認識好多年嘅好朋友
但果個女仔夜麻麻仲經常發信息問佢訓冇訓覺,攰唔攰⋯⋯
好關心佢,好似唔係普通朋友嘅關係
有時我甚至會惗
如果果個女仔問佢我係濱個,佢會唔會同個女仔話我都係佢嘅好朋友
究竟係自己小氣惗多咗,仲係佢腳踩兩隻船
好攰,係趁早放棄或著繼續觀望下,有冇朋友可以比點意見

熱賣及精選
約埋一齊出來吃餐飯咪知lor

引用:
原帖由 tiny11 於 2019-12-12 11:19 AM 發表

有時我甚至會惗
如果果個女仔問佢我係濱個,佢會唔會同個女仔話我都係佢嘅好朋友
好攰,係趁早放棄或著繼續觀望下,有冇朋友可以比點意見 ...
直接宣示主權咪得囉…

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2019-12-12 11:26 AM 發表

約埋一齊出來吃餐飯咪知lor
係一個方法,可能食完飯我可以重新搵個男朋友

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2019-12-12 11:28 AM 發表

直接宣示主權咪得囉…
個女仔明知佢有女朋友,仲經常搵佢,擺明想挖牆角
我在意嘅係佢唔阻止,反而放任人家糾纏佢

引用:
原帖由 tiny11 於 2019-12-12 12:34 PM 發表

個女仔明知佢有女朋友,仲經常搵佢,擺明想挖牆角
我在意嘅係佢唔阻止,反而放任人家糾纏佢
咁妳咪以彼之道,還施彼身囉~

唔係個個男仔都咁醒,識得第三者立場㗎!!

就算盲都可看到 他跟你極好 我怎可比你好
但是每夜有手機留言 未被我撞破 都不願收線

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2019-12-12 12:40 PM 發表

咁妳咪以彼之道,還施彼身囉~

唔係個個男仔都咁醒,識得第三者立場㗎!!
咁係佢衰,我要比佢更衰咩

引用:
原帖由 tiny11 於 2019-12-12 12:52 PM 發表

咁係佢衰,我要比佢更衰咩
妳覺得係衰嘅同時,佢唔覺得係吖嘛~~

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2019-12-12 12:42 PM 發表

就算盲都可看到 他跟你極好 我怎可比你好
但是每夜有手機留言 未被我撞破 都不願收線
冇睇好明白,佢同我極好,做乜同人家每日噓寒問暖

回覆 引用 TOP

依加有三個人,不如你黎話比我知道!你到底想我幫邊個?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tiny11 於 2019-12-12 11:19 AM 發表

有時我甚至會惗
好攰,係趁早放棄或著繼續觀望下,有冇朋友可以比點意見 ...
試下第3條路:
約出來,1起玩3p,啱既話,咪3人行囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2019-12-12 12:53 PM 發表

妳覺得係衰嘅同時,佢唔覺得係吖嘛~~
明嘅,最後仲係我自己為難自己咗

試過wor,正正經經,大大方方介紹給女友認識,一齊吃飯,也有同埋她的男友吃飯之類...我去旅行不買手信,但只給這女友買東西,男人有這樣的女性好朋友還是有的。

當然這些例子大概不會佔多數。

引用:
原帖由 tiny11 於 2019-12-12 01:11 PM 發表

明嘅,最後仲係我自己為難自己咗
所以呢個時候,妳咪雞同鴨講梗囉…

男女之間經常吵架,就係大家無共識!!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]