• 瀏覽: 3,344
  • 回覆: 19
如題,邊間打pico 既手勢好?

回覆 引用 TOP

搵啲有醫生駐場會好D, 通常而家好多間都有免費試打體驗

回覆 引用 TOP

免費試打個d 會超chur,唔去好過去

引用:
原帖由 juonsbb 於 2019-12-11 01:45 PM 發表

免費試打個d 會超chur,唔去好過去
我都覺
之前去有間要比幾百蚊 但冇係咁sell 好好多

我公司有得免費試做一次 同埋有醫生註場

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 littlewinnie85 於 2019-12-11 06:43 PM 發表

我都覺
之前去有間要比幾百蚊 但冇係咁sell 好好多
可以講下邊間?

我係C+打, 一黎環境舒服, 二黎可揀醫生打, 打之前會細心分析我皮膚狀態同斑既情況, 同埋有follow up我, 而家打左5次已經淡左好多, 有朋友打過10次都無好轉, 唔知佢打咩機, 不過佢係蚊型美容院打, 貪平累事

我感覺沒什麼效果

回覆 引用 TOP

dr reboxx

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天生忽然隊長 於 2019-12-13 06:38 PM 發表

可以講下邊間?
BEUASKXX 做個陣佢都會同我講下我既皮膚有咩問題,有咩岩做
但我話唔洗之後都冇不斷sell同黑面
所以so far感覺都唔錯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 puddinglove 於 2019-12-14 02:11 AM 發表

我係C+打, 一黎環境舒服, 二黎可揀醫生打, 打之前會細心分析我皮膚狀態同斑既情況, 同埋有follow up我, 而家打左5次已經淡左好多, 有朋友打過10次都無好轉, 唔知佢打咩機, 不過佢係蚊型美容院打, 貪平累事 ...
要揀有醫生打, 過來人分享, 搵美容師打會中伏, 加上個個質素參差, 上去有D OK有D 唔OK. 如果係醫生打既話, 質素較平均

回覆 引用 TOP

collxxxx plus真係唔錯, 我都係免費試打後, 見到有啲效果, 仲要唔hard sell,所以最後join 左package!

回覆 引用 TOP

我係le domex到打, 佢地有獨家手法 試做都保證見到效果, 冇效可以退回, 我之前試過幾間都冇一間可以咁保證, 全部都叫我join 10次pkg先會睇到效果

引用:
原帖由 bowiecheung846 於 2019-12-27 06:10 PM 發表

我係le domex到打, 佢地有獨家手法 試做都保證見到效果, 冇效可以退回, 我之前試過幾間都冇一間可以咁保證, 全部都叫我join 10次pkg先會睇到效果
係咪咁堅啊, 我打左5,6 次fotona都只係淡左小小, 你咩斑? 係一次就清到?

引用:
原帖由 pokinganny 於 2019-12-29 12:37 PM 發表

係咪咁堅啊, 我打左5,6 次fotona都只係淡左小小, 你咩斑? 係一次就清到?
我係荷爾蒙斑, 佢唔係打一次就清哂, 但會睇到係明顯淡左, 佢地有好多唔同機. 幫你分析左之後會建議你打咩機最好

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]