• 瀏覽: 14,311
  • 回覆: 169
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 水逆雪妍 於 2019-12-10 06:35 PM 發表

我而家24歲返緊銀行工, 公司大部份同事都係女仔
以前讀書識既一係冇聯絡一係各有各忙, 成年都見唔到一次
所以放假行街都係班女仔同事friend, 一個男仔都冇
大家有冇d咩途徑係可以識到男仔?
唔係話即刻要搵到男朋友, 起碼都可以識下D男仔friend都好呀 ...
聽過而家上街非法集結示威同暴動好易識,而且思想價值觀比較相近

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2019-12-10 10:29 PM 發表

妳係夠索嘅,啲鹹濕佬日日排住隊嚟隊妳啦…

噢…打錯字…搵妳至真~
打錯字可刪去重打,或者再編輯

引用:
原帖由 hin4545 於 2019-12-11 09:29 AM 發表

畫畫都整甜品唔一定係女仔既因為以前我都係修art同埋依家都會整下甜品
啲仔去學整甜品可能本身有女友/target,不過有機會係去識女仔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 山邊變態的留言 於 2019-12-12 08:37 PM 發表

打錯字可刪去重打,或者再編輯
妙呀~~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 royso2008 於 2019-12-12 02:31 AM 發表

進修 IT 的 master program, 大把男仔等妳。
我係電腦白痴讀唔掂, 都係繼續搵下興趣班報算喇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 confdray 於 2019-12-12 10:44 AM 發表

咁啱既...我調返轉,所有同事都係男同事...
我嗰間有男同事架不過少啫,
你係邊間行架...又會全部都男仔嚟?

喺街度見到啱咪抄人哋牌囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tony1986 於 2019-12-12 07:08 PM 發表

朋友介紹,或者去多啲交際應酬,好易識到異性,當然要主動少少
同異性相處我真係唔識做主動, 開頭唔知講咩好又怕羞
以前大學嗰陣試過有男同學坐我隔離,
我都冇主動講嘢先, 係之後佢有嘢問我先答佢
後來先傾到吓偈, 不過都離唔開佢一句我先一句,
我諗佢應該都覺得我好無癮...

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2019-12-12 07:44 PM 發表

整到靚~
整完應該更加唔見得人

引用:
原帖由 水逆雪妍 於 2019-12-12 10:19 PM 發表

整完應該更加唔見得人
無人叫妳上心震整㗎嘛~~

回覆 引用 TOP

樓主可以試下搵D同學聚下,或者可能有啟示😀

引用:
原帖由 水逆雪妍 於 2019-12-12 10:17 PM 發表

同異性相處我真係唔識做主動, 開頭唔知講咩好又怕羞
以前大學嗰陣試過有男同學坐我隔離,
我都冇主動講嘢先, 係之後佢有嘢問我先答佢
後來先傾到吓偈, 不過都離唔開佢一句我先一句,
我諗佢應該都覺得我好無癮... ...
當識個朋友仔,接觸了解多d就係第一步,關係係要慢慢建立,自己唔主動行前一步永遠都原地踏步,俾d信心自己你得嘅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cctvb33 於 2019-12-12 07:46 PM 發表

刻意行埋去合眼緣既男仔面前將自己擺出黎係佢面前(任何地方都得,係條街、地鐵車箱都得),示意對對方有意思,睇下條仔主唔主動出手識你。

(我試過幾次有女主動咁樣行埋我度示意,等我主動開聲識佢地) ...
吓咁都得嘅咩, 你係咪韓仔look嗰d樣啊

引用:
原帖由 水逆雪妍 於 2019-12-12 10:35 PM 發表

吓咁都得嘅咩, 你係咪韓仔look嗰d樣啊
我唔係韓仔look,但勝在靚仔,佢地次次都係咁啱係我心情唔好、憤世嫉俗、絕對高傲、冷酷呢d時候主動埋黎示意。

如果比你容易d理解,我個d時候特質似內輪佐助,所以埋黎示意既大部分都係少女。唔係少女個d示意既方法含蓄d,會一直望實我個樣,比我知道佢地係𥄫緊我,但佢地唔會諗住我會主動去識佢地,可能佢地只係想𥄫下靚仔掛,而且佢地都唔係唔靚女,所以可能已有男友就唔期望d乜野。

引用:
原帖由 cctvb33 於 2019-12-12 10:58 PM 發表

我唔係韓仔look,但勝在靚仔,佢地次次都係咁啱係我心情唔好、憤世嫉俗、絕對高傲、冷酷呢d時候主動埋黎示意。

如果比你容易d理解,我個d時候特質似內輪佐助,所以埋黎示意既大部分都係少女。唔係少女個d示意既方法含蓄d,會一直望實我個樣,比我知道佢地係𥄫緊我,但佢地唔會諗住我會主動去識佢地,可能佢地只係想𥄫下靚仔掛,而且佢地都唔係唔靚女,所以可能已有男友就唔期望d乜野。 ...
咁啱嘅我嘅角色係自來也啵

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]