• 瀏覽: 14,317
  • 回覆: 169
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 fwho 於 2019-12-11 11:18 AM 發表

搵D無咁女性化既興趣,例如學下D語文,社交舞,音樂等等。
最緊要係有機會要交流同互動既。
雖然冇乜興趣呢D, 但我都會盡試
唔該晒你

熱賣及精選
引用:
原帖由 水逆雪妍 於 2019-12-11 08:37 PM 發表

食野買衫掛, 咁呢樣野又有乜關係呢...?
多謝你,我曾經有笑過2秒。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 水逆雪妍 於 2019-12-11 07:40 PM 發表

雖然冇乜興趣呢D, 但我都會盡試
唔該晒你
其實跟你自己興趣都無問題,最重要係搵D有機會互動交流既野。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2019-12-11 06:36 PM 發表

妳氹得掂啲公公婆婆嘅,佢哋自然會介紹啲乖孫嚟排隊㗎啦~~~
咁我應該要轉行去護老院做😅

引用:
原帖由 水逆雪妍 於 2019-12-11 10:11 PM 發表

妳人品、心地好唔好,啲公公婆婆就至有眼光㗎喇~

回覆 引用 TOP

靚唔靚女先 

引用:
原帖由 水逆雪妍 於 2019-12-11 22:11 發表

進修 IT 的 master program, 大把男仔等妳。

引用:
原帖由 水逆雪妍 於 2019-12-10 06:35 PM 發表

我而家24歲返緊銀行工, 公司大部份同事都係女仔
以前讀書識既一係冇聯絡一係各有各忙, 成年都見唔到一次
所以放假行街都係班女仔同事friend, 一個男仔都冇
大家有冇d咩途徑係可以識到男仔?
唔係話即刻要搵到男朋友, 起碼都可以識下D男仔friend都好呀 ...
咁啱既...我調返轉,所有同事都係男同事...

你永遠不懂我傷悲,像白天不懂夜的黑。
引用:
原帖由 化神期 於 2019-12-11 10:23 PM 發表

靚唔靚女先  
唔靚

朋友介紹,或者去多啲交際應酬,好易識到異性,當然要主動少少

留低你tg

回覆 引用 TOP

參加多d活動 / 興趣班 / 義工

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 水逆雪妍 於 2019-12-12 06:59 PM 發表

唔靚
整到靚~

刻意行埋去合眼緣既男仔面前將自己擺出黎係佢面前(任何地方都得,係條街、地鐵車箱都得),示意對對方有意思,睇下條仔主唔主動出手識你。

(我試過幾次有女主動咁樣行埋我度示意,等我主動開聲識佢地)

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]