• 瀏覽: 35,504
  • 回覆: 168
  • 追帖: 4
我估應該30歲之後 最難搵到另一半, 因為佢哋嘅性格好獨 唔容易相信人 好難同人相處 所以比較容易做老姑婆

總之五毛同黃絲一類人 中國做既事五毛就話好好好 ,美國做嘅事黃絲就話好好好
30歲女先正

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2019-12-10 01:53 PM 發表

我估應該30歲之後 最難搵到另一半, 因為佢哋嘅性格好獨 唔容易相信人 好難同人相處 所以比較容易做老姑婆
毒男啲見解果真夠毒凸…

回覆 引用 TOP

完全對!女人年紀越大要求越離地!

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2019-12-10 03:06 PM 發表

30歲女先正
諗起都正

總之五毛同黃絲一類人 中國做既事五毛就話好好好 ,美國做嘅事黃絲就話好好好

回覆 引用 TOP

30歲後果d好拜金好重個男人職業身份

中女嘅性格 好似宮心計

回覆 引用 TOP

乜都計住你

中女最想知你幾條問題
你住邊㗎?
你人工收入有幾多呀?
你做邊個行業呀?
有冇儲錢嘅習慣呀?

少女最想問嘅就係
去邊度玩呀?
去邊度食嘢呀?
你愛唔愛我呀?
送禮物畀我

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2019-12-10 01:53 PM 發表

基佬媾乜女都難

回覆 引用 TOP

引用:

咁咪溝後生女囉

回覆 引用 TOP

如果一個女人/男人係搵到錢既自己養到自己都對追求者有要求(難溝)都好正常

回覆 引用 TOP

咁唔滿意 轉基囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 johnshepper 於 2019-12-10 09:36 PM 發表

乜都計住你
真系㗎!
果次,我話插咗二百五十吓。
條中女話: 我計住,仲有十二吓至夠。
要我從新插過,由頭計過。
D

引用:

首先,唔獨都被人MARK左啦。其次,有珠玉阿嬌在前,仲有鬼女人容易信人咩,仲有咁易你都驚啦。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]