• 瀏覽: 20,266
  • 回覆: 279
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 5173519 於 2019-12-10 11:24 AM 發表

睇黎大家都係一面倒先入為主話我係賤人之類,多謝大家意見。
咩先入為主,你咁做根本就係畜牲

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
專業,收入ok,養唔起一個細仔,人才呀。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 5173519 於 2019-12-10 10:38 AM 發表

我們兩個都係30出頭,事業還算OK,女朋友屬於專業人士,兩者收入尚算OK。
最近家人為了退休生活好一點,換了環境好一點的私樓,然而供樓壓力落在我身上,每月雖有儲蓄但所剩無幾。

我們偶然有性行為,上月中試過一次沒有使用安全套,但只維持幾秒之後便帶回安全套繼續發生性行為了。
近日女朋友月經遲了近兩星期,我有點擔心懷疑她有了BB,我亦有暗示我暫時不計劃有小朋友,需要時間慢慢考慮並計劃組織家庭等 ...
咁你又中出

回覆 引用 TOP

如果唔想要小朋友就做好預防措施,而家有咗就要做返個男人去負責任,將來無論咩環境都要好好照顧佢地,咪丟男人嘅架!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 5173519 於 2019-12-10 11:12 AM 發表

女朋友唔想檢查,話無必要。可能佢對於我暫時唔想要小朋友既想法感到反感。
我而家左右做人難咁...
做男人就要為自己下面爽過的事負責呀~

唔係乜都要PLAN 好的, 你有經濟能力就生下吧
人地窮L 一生幾個要政府養都無你諗咁多

三十唔生幾時生? 定你根本唔愛佢啦
一個男人愛一個女人, 個表現一定唔會係咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 5173519 於 2019-12-10 11:24 AM 發表

睇黎大家都係一面倒先入為主話我係賤人之類,多謝大家意見。
你直頭已經先入為主,先插入,再抽出帶condom, 現在又立即condomed, 想無事發生過?你中出得就是有準備做爸爸的責任。You deserved.

回覆 引用 TOP

30頭都未ready好?

回覆 引用 TOP

扑野唔帶套 加分

回覆 引用 TOP

你應該唔係好爸爸,你女人自己肯養
,點解要人落,痴線,人命來!仲要係自己既!

回覆 引用 TOP

佢壓力仲多過你,女人時間青春矜貴過你,身邊最應該支持佢個個『男人』都唔係男人,連人都不如,你淨係諗自己嘅壓力,處境,有冇諗過佢感受?

27.

回覆 引用 TOP

老老實實 樓主坦白
想當年我都係未結就有左
個時仲係28歲 而11 Lat Phrao 反正唔想有小朋友

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 5173519 於 2019-12-10 10:38 AM 發表

我們兩個都係30出頭,事業還算OK,女朋友屬於專業人士,兩者收入尚算OK。
最近家人為了退休生活好一點,換了環境好一點的私樓,然而供樓壓力落在我身上,每月雖有儲蓄但所剩無幾。

我們偶然有性行為,上月中試過一次沒有使用安全套,但只維持幾秒之後便帶回安全套繼續發生性行為了。
近日女朋友月經遲了近兩星期,我有點擔心懷疑她有了BB,我亦有暗示我暫時不計劃有小朋友,需要時間慢慢考慮並計劃組織家庭等 ...
無本事就唔好搞啦,一係自己紮咗佢。

回覆 引用 TOP

介紹你朋友佢識,盡快中出你女朋友,咁你就可以全身而退啦!

今時今日,乜都係二手,樓又係二手,車又係二手,手錶又係二手,手機又係二手,手袋又係二手,女朋友又係二手,老婆又係二手.....

回覆 引用 TOP

其實佢係咪想試吓你會唔會同佢結婚?
始終30幾歲女人
而且我相信你冇內射的話 就算前半段冇戴 中獎個機率都好細
反而係你女朋友的心態比較重要

回覆 引用 TOP

落仔冇問題,只要你肯同時進行閹割

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]