• 瀏覽: 21,976
  • 回覆: 280
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 cclia716 於 2019-12-10 11:16 AM 發表

自私,賤格
x2

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
女人 30歲 仲唔生 想等到40歲先黎生嗎?
樓主 如果你係男人 就負返做男人既責任喇
真係有左梗係生出黎喇
仲想落左佢?
有無搞錯呀你

回覆 引用 TOP

吾一定係你架

回覆 引用 TOP

人渣

回覆 引用 TOP

大佬
你話你唔想要小友
咁你咪除套喇
有無搞錯呀你
好彩你女友無你咁X街心態 想去落仔....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 5173519 於 2019-12-10 10:38 AM 發表

我們兩個都係30出頭,事業還算OK,女朋友屬於專業人士,兩者收入尚算OK。
最近家人為了退休生活好一點,換了環境好一點的私樓,然而供樓壓力落在我身上,每月雖有儲蓄但所剩無幾。

我們偶然有性行為,上月中試過一次沒有使用安全套,但只維持幾秒之後便帶回安全套繼續發生性行為了。
近日女朋友月經遲了近兩星期,我有點擔心懷疑她有了BB,我亦有暗示我暫時不計劃有小朋友,需要時間慢慢考慮並計劃組織家庭等 ...
都唔知是誰開的槍,檢驗下先再做決定吾遲

回覆 引用 TOP

你條卜佳  爸爸唔好唔要我

回覆 引用 TOP

你唔係想開post等人認同你叫女友落仔啊!?

回覆 引用 TOP

師兄三十幾歲人講d野同十幾歲靚仔冇咩分別。遲黎m好多原因,驗孕棒都係二十蚊到有交易,check都未check已經講到好似做硬爹de咁

引用:
原帖由 5173519 於 2019-12-10 11:12 AM 發表

女朋友唔想檢查,話無必要。可能佢對於我暫時唔想要小朋友既想法感到反感。
我而家左右做人難咁...
女友唔想檢查已經系無聲抗議喇,而男朋友講明唔想要,所以自己都唔想去接受個結果,有咗可以點呢,落咗佢?要生你又可能會分手,可以點做呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 5173519 於 2019-12-10 10:38 AM 發表

我們兩個都係30出頭,事業還算OK,女朋友屬於專業人士,兩者收入尚算OK。
最近家人為了退休生活好一點,換了環境好一點的私樓,然而供樓壓力落在我身上,每月雖有儲蓄但所剩無幾。

我們偶然有性行為,上月中試過一次沒有使用安全套,但只維持幾秒之後便帶回安全套繼續發生性行為了。
近日女朋友月經遲了近兩星期,我有點擔心懷疑她有了BB,我亦有暗示我暫時不計劃有小朋友,需要時間慢慢考慮並計劃組織家庭等 ...
帽事嗎?

回覆 引用 TOP

你要佢落?咁好傷身⋯

回覆 引用 TOP

而家你地收入幾多?點解養唔起?

回覆 引用 TOP

就算有左都無咩好驚,30幾歲唔生就再遲生會很危險

回覆 引用 TOP

有左咪找數囉,住唔到九龍私樓咪天水圍囉,有乜問題

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]