• 瀏覽: 6,131
  • 回覆: 36
  • 追帖: 1
想問下有冇邊隻 副作用少啲?
而家唔會肥? 我第一次食 其實想試優思明
但我想問下 佢係21粒裝 我六號黎m 應該十一號完 咁如果我 十二號開始食 但下次黎m就會推前左🤔其實我想問下正確食法係⋯? 而且應該咩時候食好? 而且正常一個月三十日 咁每次廿一粒 咪啲經期好唔準囉⋯

引用:
原帖由 憤怒妹. 於 2019-12-9 07:05 PM 發表

但我想問下 佢係21粒裝 我六號黎m 應該十一號完 咁如果我 十二號開始食 但下次黎m就會推前左🤔其實我想問下正確食法係⋯? 而且應該咩時候食好? 而且正常一個月三十日 咁每次廿一粒 咪啲經期好唔準囉⋯ ...
食避孕套?我諗可能叮一叮會易入口D,不過可能會消化不良

我見有人打邊爐食
口感似象拔蚌

[img][/img]

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 憤怒妹. 於 2019-12-9 07:05 PM 發表

但我想問下 佢係21粒裝 我六號黎m 應該十一號完 咁如果我 十二號開始食 但下次黎m就會推前左🤔其實我想問下正確食法係⋯? 而且應該咩時候食好? 而且正常一個月三十日 咁每次廿一粒 咪啲經期好唔準囉⋯ ...
直接去診所
問E生
一陣亂食
可能會出事

引用:
原帖由 DORAEMON0066 於 2019-12-9 07:19 PM 發表

食避孕套?我諗可能叮一叮會易入口D,不過可能會消化不良
Sorry 打錯已修正

回覆 引用 TOP

引用:

所有藥都有副作用係常色

回覆 引用 TOP

第一次食都係見下醫生好, 家計會幫到你。
同埋個度0既藥比出面買都平少少
唔好亂食

優思明同優悅出名唔怕肥,對皮膚都好d,食避孕藥會變成好準28日一個cycle ,無論你本身係幾多日一個cycle都會變成28日,每次停藥後嗰幾日就會嚟M ,好準

你去家計會,同姑娘講想買藥,個度買藥平d,而且會有姑娘教你點食,之後仲可以每年去個度做簡單檢查,比自己亂來好

引用:
原帖由 Li_sheep 於 2019-12-9 08:48 PM 發表

第一次食都係見下醫生好, 家計會幫到你。
同埋個度0既藥比出面買都平少少
唔好亂食
家計會如果買藥 同見一見醫生需要預約嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 自由小姐 於 2019-12-9 11:02 PM 發表

你去家計會,同姑娘講想買藥,個度買藥平d,而且會有姑娘教你點食,之後仲可以每年去個度做簡單檢查,比自己亂來好
好的 唔該你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 User娜美星 於 2019-12-9 09:00 PM 發表

優思明同優悅出名唔怕肥,對皮膚都好d,食避孕藥會變成好準28日一個cycle ,無論你本身係幾多日一個cycle都會變成28日,每次停藥後嗰幾日就會嚟M ,好準 ...
想問下,假設想推遲幾日M come, 是否完咗21粒後,繼續食多幾日藥,直至覺得可以M come 就停食?

回覆 引用 TOP

唔駛預約,直接過去
同埋你今年幾多歲?有分架

回覆 引用 TOP

引用:

唔好食

再見了.........

回覆 引用 TOP

引用:

食完記得比我試下中出有無事?我願意免費幫你試半年,放心。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]