• 瀏覽: 1,575
  • 回覆: 25
  • 追帖: 1
好掛住佢,但又不能找他,不想再打擾他,點先可以快啲忘記佢!真係好唔開心😞

熱賣及精選
Same here, sigh..

回覆 引用 TOP

我都剛分手(上星期三晚收到whatsapp smg)8月份已經同佢傾過大家感謝改變左?但都無分手佢都嘗試做補償,我就當無事!最近這個月話番工累成2星期無見面我都feel到,上星期四同星期日都有去街,就係星期三晚sd smg話唔適合我,又話唔夠愛我,無法比將來我,話唔想浪費我時間。唉!我從來無認為佢唔適合,我想比佢靜下6日都無搵佢了。我都掛著佢但死忍!

回覆 引用 TOP

人哋開到聲話分手你就無謂强求啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tinmeiw 於 2019-12-10 10:53 PM 發表

我都剛分手(上星期三晚收到whatsapp smg)8月份已經同佢傾過大家感謝改變左?但都無分手佢都嘗試做補償,我就當無事!最近這個月話番工累成2星期無見面我都feel到,上星期四同星期日都有去街,就係星期三晚sd smg話唔適合我,又話唔夠愛我,無法比將來我,話唔想浪費我時間。唉!我從來無認為佢唔適合,我想比佢靜下6日都無搵佢了。我都掛著佢但死忍! ...
只好迫自己唔好再諗佢😞搵多啲野做令自己忙啲,時間會好過d

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Chenglaishan 於 2019-12-9 04:47 PM 發表

Same here, sigh..
X2

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 johnshepper 於 2019-12-11 09:53 AM 發表

人哋開到聲話分手你就無謂强求啦
啱呀,所以死忍爛忍,痛到最痛就唔會再痛

引用:
原帖由 Chenglaishan 於 2019-12-11 05:28 PM 發表

啱呀,所以死忍爛忍,痛到最痛就唔會再痛
已經痛到頭爆,3更半夜仲肚痛,起床後就瞓唔返

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 49754935 於 2019-12-11 06:03 PM 發表

已經痛到頭爆,3更半夜仲肚痛,起床後就瞓唔返
哇 咁你又嚴重咗啲喎,願聞其詳

引用:
原帖由 Chenglaishan 於 2019-12-11 06:06 PM 發表

哇 咁你又嚴重咗啲喎,願聞其詳
傷心嘢唔講,越問越傷心。
上星期已經試過連續 40小時無瞓覺,真係瞓唔到,頭都爆,
幾日都搵朋友食飯,真係想借佢地膊頭大喊一場,不過男人老狗,又唔會大庭廣眾大喊,
眼淚谷晒上腦,真係會頂唔順
不過我唔係搵唔到佢,係分手。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 49754935 於 2019-12-11 06:13 PM 發表

傷心嘢唔講,越問越傷心。
上星期已經試過連續 40小時無瞓覺,真係瞓唔到,頭都爆,
幾日都搵朋友食飯,真係想借佢地膊頭大喊一場,不過男人老狗,又唔會大庭廣眾大喊,
眼淚谷晒上腦,真係會頂唔順
不過我唔係搵唔到佢,係分手。 ...
分手幾耐?佢提出定你提出分?

引用:
原帖由 Chenglaishan 於 2019-12-11 07:52 PM 發表

分手幾耐?佢提出定你提出分?
啱啱monday 提出

回覆 引用 TOP

慘,好多人都捱緊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 temp_discuss 於 2019-12-11 08:18 PM 發表

慘,好多人都捱緊
初冬係分手季節?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]