• 瀏覽: 2,525
  • 回覆: 18
我已經結婚有老婆,前女友旅行翻來次次都約我吃飯,今晚日本翻來又叫我接機 又叫我吃飯。佢系唔系唔記得我已經有老婆!今晚真系好想提下佢,重要系次次唔比我翻屋企,次次要穩藉口唔翻屋企,好煩 啊

正規商家誠信上門回收各種(白酒,洋酒,紅酒)(紀念鈔新舊錢幣)(名錶)(黑膠唱片)(酸枝木傢私)不壓價、報價真實回收,實實在在回收經營已有20多年。聯繫+85246424324
熱賣及精選
引用:
原帖由 高價收購酒 於 2019-12-8 05:32 PM 發表

我已經結婚有老婆,前女友旅行翻來次次都約我吃飯,今晚日本翻來又叫我接機 又叫我吃飯。佢系唔系唔記得我已經有老婆!今晚真系好想提下佢,重要系次次唔比我翻屋企,次次要穩藉口唔翻屋企,好煩 啊 ...
對方想同你玩個遊戲,就係要你同老婆一邊講電話,佢一邊同你吹,你講倒幾耐,佢就吹幾耐!ok

“新手”總是多幻覺。

我口臭 =\= 我冇道理!

回覆 引用 TOP

愈老就愈少次!

回覆 引用 TOP

清醒D

回覆 引用 TOP

暈曬浪,昨晚搞到感冒

正規商家誠信上門回收各種(白酒,洋酒,紅酒)(紀念鈔新舊錢幣)(名錶)(黑膠唱片)(酸枝木傢私)不壓價、報價真實回收,實實在在回收經營已有20多年。聯繫+85246424324

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 linda.0416 於 2019-12-8 06:05 PM 發表

對方想同你玩個遊戲,就係要你同老婆一邊講電話,佢一邊同你吹,你講倒幾耐,佢就吹幾耐!ok
師兄你以為拍戲咩,邊有可能比呢D事情發生咖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 高價收購酒 於 2019-12-8 17:32 發表

我已經結婚有老婆,前女友旅行翻來次次都約我吃飯,今晚日本翻來又叫我接機 又叫我吃飯。佢系唔系唔記得我已經有老婆!今晚真系好想提下佢,重要系次次唔比我翻屋企,次次要穩藉口唔翻屋企,好煩 啊 ...
去囉!

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 高價收購酒 於 2019-12-8 05:32 PM 發表

下次帶埋老婆,大方介紹比佢識...

回覆 引用 TOP

你一出錯就會REPORT俾你老婆知

回覆 引用 TOP

帶埋佢去你私人別墅-青山醫院,休息一下一定唔捨得離開你

回覆 引用 TOP

係邊套AV劇情?

回覆 引用 TOP

引用:

你自己身痕下話.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]