• 瀏覽: 20,214
  • 回覆: 161
  • 追帖: 7
只想知你地屌閪屌成點
有無用玩具對付你

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
有一日關係要結束
你會結束
什麼解讀

回覆 引用 TOP

玩完攞咗個經驗就係啦。你心裏都知玩唔長。

引用:
原帖由 pyc852 於 2019-12-9 08:37 AM 發表

玩完攞咗個經驗就係啦。你心裏都知玩唔長。
肯定唔長啦!佢根本唔會同佢結婚。一但佢愛到無法自拔就會成日想見佢男友,就會想得到佢。

回覆 引用 TOP

經驗之談,你要放手,咁就睇到佢係咪鍾意你

引用:
原帖由 超級清涼的飛滋 於 2019-12-8 02:37 PM 發表

預咗俾人鬧
不過真係想搵個地方發洩.
我做咗人地嘅第三者

未識個男人之前
我有個男友(一起三年)
直到出來社會工作
遇上做泥個男人. (就叫佢C)

我第一次同個同事去見Client點知C就同我要見嘅Client一起 (C係我client嘅好朋友)
就咁交換咗卡片認識咗對方)
當日成大班人一齊飲酒,去第二場嘅時候我就坐C嘅車)
佢其實大我20歲,不過完全唔代溝.
同佢好好傾
之後我地就kee ...
自己揀嘅路喺到申有乜用?唔想咁咪分手,除非你貪佢D物質生活……

回覆 引用 TOP

創作力不錯,比你2分🤭

咁似蝸居套戲情節?

回覆 引用 TOP

賤貨

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超級清涼的飛滋 於 2019-12-8 02:37 PM 發表

預咗俾人鬧
我做咗人地嘅第三者

未識個男人之前
我有個男友(一起三年)
直到出來社會工作

我第一次同個同事去見Client點知C就同我要見嘅Client一起 (C係我client嘅好朋友)
同佢好好傾
越得唔到就越唔甘心,但如果你兩三年生活完全冇左佢就會慢慢淡忘。人生係有幾個十年,但廿幾至三十幾依十年就只得一次。你要放手先會遇到另一個。

俾外國人知香港發生緊咩事!

https://youtu.be/ji4G86e7cJM

仲有上一集:

https://www.youtube.com/watch?v=CPqZPjtTDv8

回覆 引用 TOP

引用:

預咗俾人鬧
我做咗人地嘅第三者

未識個男人之前
我有個男友(一起三年)
直到出來社會工作

同佢好好傾
到你年紀大左,人老朱黃,你實後悔

等後續

回覆 引用 TOP

路自己揀,怪你都無用,
問清楚自己愛佢乜野先啦
如果只係一時都係盡快放棄吧

回覆 引用 TOP

引用:

預咗俾人鬧
我做咗人地嘅第三者

未識個男人之前
我有個男友(一起三年)
直到出來社會工作

同佢好好傾
不要再做第三者啦 係破壞人地家庭前好收手啦
來來來 我會比C對你更好 ~Come on 女人時間好寶貴 Don’t waste your time 到最後只有你受傷

回覆 引用 TOP

好快手腳喎師兄

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]