• 瀏覽: 20,219
  • 回覆: 161
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 超級清涼的飛滋 於 2019-12-8 02:37 PM 發表

預咗俾人鬧
不過真係想搵個地方發洩.
我做咗人地嘅第三者

未識個男人之前
我有個男友(一起三年)
直到出來社會工作
遇上做泥個男人. (就叫佢C)

我第一次同個同事去見Client點知C就同我要見嘅Client一起 (C係我client嘅好朋友)
就咁交換咗卡片認識咗對方)
當日成大班人一齊飲酒,去第二場嘅時候我就坐C嘅車)
佢其實大我20歲,不過完全唔代溝.
同佢好好傾
之後我地就kee ...
估唔到你同男友真係唔結就分(fm你上年3月個post)
你個C仲要本身有兩頭住家...如果兩頭住家都已經互相知道對方存在,咁就算多埋你呢個第三情人,應該都冇乜嘢...亦可以話你個C花心賤格得嚟都有擔帶,更厲害有能力去照顧兩頭住家...
不過你自己都知你只可以同人share佢,唔會係百份百同佢正正式式一齊,之後亦好大可能有第四五六個,可能宜家或之前已經係...
成熟有本事嘅男人仲有好多,單身嘅亦應該仲有(馬明已經係一個例子),你自己諗真呢個係咪你要嘅愛情同幸福。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
比人呃蝦條仲戇99

[size=1.5]每日一毒果, 青山預埋我

回覆 引用 TOP

時間越耐感情愈厚,點可以好似開關掣咁話開就開,話息就息? 如果唔係都唔會咁多人自殺啦!
樓主你而家唯一嘅就係年紀細,仲有本錢🤗

回覆 引用 TOP

有幾犯賤呀?你都話同佢一齊好開心 個C哥又對你咁好 你應該話你好幸運 好多人恨都恨唔到!就算呢段情要結束都叫做擁有過 將來又可以同D兒孫分享呢段刻骨銘心既愛情故事 諗起都開心啦

回覆 引用 TOP

情場
玩家

回覆 引用 TOP

"有家庭仲係兩頭家" 咩意思?

回覆 引用 TOP

兩頭住家証明佢到處留情,妹妹你太年輕

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超級清涼的飛滋 於 2019-12-8 02:37 PM 發表

預咗俾人鬧
我做咗人地嘅第三者

未識個男人之前
我有個男友(一起三年)
直到出來社會工作

我第一次同個同事去見Client點知C就同我要見嘅Client一起 (C係我client嘅好朋友)
同佢好好傾
冇乜特别, 妳都未懷孕, 有BB之後, 乜嘢都會唔同晒

等緊續集

回覆 引用 TOP

引用:

預咗俾人鬧
我做咗人地嘅第三者

未識個男人之前
我有個男友(一起三年)
直到出來社會工作

同佢好好傾
自己的事自己做

回覆 引用 TOP

等緊你的續集

回覆 引用 TOP

天生小三格
永遠吾會有幸福

回覆 引用 TOP

做小三只有一時之快,到你年紀大咗就會知道有幾傻

引用:

預咗俾人鬧
我做咗人地嘅第三者

未識個男人之前
我有個男友(一起三年)
直到出來社會工作

同佢好好傾
第四者

回覆 引用 TOP

這種男人要來把鬼咩。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]