• 瀏覽: 20,207
  • 回覆: 161
  • 追帖: 7
引用:
原帖由 超級清涼的飛滋 於 2019-12-8 02:37 PM 發表

預咗俾人鬧
不過真係想搵個地方發洩.
我做咗人地嘅第三者

未識個男人之前
我有個男友(一起三年)
直到出來社會工作
遇上做泥個男人. (就叫佢C)

我第一次同個同事去見Client點知C就同我要見嘅Client一起 (C係我client嘅好朋友)
就咁交換咗卡片認識咗對方)
當日成大班人一齊飲酒,去第二場嘅時候我就坐C嘅車)
佢其實大我20歲,不過完全唔代溝.
同佢好好傾
之後我地就kee ...
C點比你男友好,可唔可以巨體講幾個例子,男友又有咩缺點?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
為了錢了

回覆 引用 TOP

你應該要愛自己多D?
大時大節個男人可以陪你,佢唔會安排到比你
正日唔會有你份,拍得耐你青春又無左
以為同佢開花結果? 唔會架
到最後佢一定會返老婆身邊
你諗清楚啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 價值 於 2019-12-10 10:50 PM 發表

C點比你男友好,可唔可以巨體講幾個例子,男友又有咩缺點?
咁又唔好話C比我個Ex好
我嘅ex都對我唔錯嘅

同ex分手 都係好多原因
一,之前ex背住我同佢個同事一齊 而且個陣事我個ex冇公開過我係佢嘅IG\FB
二,佢次次都打機,打到三更半夜.就算我訓係佢隔離,佢都係照樣玩 重要係好大聲
三,打機打到次次冇返工. 日日嗌外賣
四,應承咗我嘅事 都冇做 譬如話 轉工,勤力D

我絕對冇睇佢唔起 因為我根本冇諗住要佢養埋我
我自己份工都做到好好,而佢就好似原地踏步咁
只係覺得佢次次唔要返工 我真係唔得

你心裏都知玩唔長

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超級清涼的飛滋 於 2019-12-10 04:11 PM 發表

Ofcourse i plan to get marry in future
20 is really big. how old r u now? no cultural gap?

27.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 babylima 於 2019-12-11 12:01 PM 發表

20 is really big. how old r u now? no cultural gap?
90’s
No cultural gap so far.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 會飛的獅子 於 2019-12-11 11:48 AM 發表

你心裏都知玩唔長
冇錯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 藍藍A 於 2019-12-11 12:10 AM 發表

為了錢了
我自己又唔係冇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超級清涼的飛滋 於 2019-12-8 02:37 PM 發表

預咗俾人鬧
我做咗人地嘅第三者

未識個男人之前
我有個男友(一起三年)
直到出來社會工作

我第一次同個同事去見Client點知C就同我要見嘅Client一起 (C係我client嘅好朋友)
同佢好好傾
你 ...應該由細缺少父愛,繼而將男女感情同父女之情混淆

回覆 引用 TOP

引用:

預咗俾人鬧
我做咗人地嘅第三者

未識個男人之前
我有個男友(一起三年)
直到出來社會工作

同佢好好傾
感情係要撞到好痛先識醒
Btw 好好保護自己 至少唔好俾自己大肚。將來番轉頭都易好多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超級清涼的飛滋 於 2019-12-11 07:30 AM 發表

咁又唔好話C比我個Ex好
我嘅ex都對我唔錯嘅

同ex分手 都係好多原因
一,之前ex背住我同佢個同事一齊 而且個陣事我個ex冇公開過我係佢嘅IG\FB
二,佢次次都打機,打到三更半夜.就算我訓係佢隔離,佢都係照樣玩 重要係好大聲
三,打機打到次次冇返工. 日日嗌外賣
四,應承咗我嘅事 都冇做 譬如話 轉工,勤力D

我絕對冇睇佢唔起 因為我根本冇諗住要佢養埋我
我自己份工都做到好好,而 ...
佢冇諗過為屋企 不過好多冇經歷嘅男人就係咁

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]