• 瀏覽: 16,583
  • 回覆: 11
  • 追帖: 4
男人4x,唔老又唔後生,想搵個老婆但廿幾卅歲的女人冇機,佢地嫌自己年紀大咗D,想索性放棄搵又有D可惜,因為畢竟未六十幾七十咁老。呢個年紀半天吊唔上唔落。大家有冇良計幫幫我?

引用:
原帖由 KWBOY 於 2019-12-8 10:59 AM 發表

師兄、你身家、職業、外貌、背景如何?若是荀盤、不愁冇市場!
No荀盤先咁煩🦊

引用:
原帖由 0023abcde 於 2019-12-8 11:41 AM 發表

北上搵過廿幾啦
落咗來拿了身份證就走人,好曬時間🤨

引用:
原帖由 KWBOY 於 2019-12-8 11:02 AM 發表

咁順其自然吧!
即係認命🤧

引用:
原帖由 AomoriSnow 於 2019-12-8 11:11 AM 發表

全哥傑哥好合你。
弗腰😡

引用:
原帖由 哈囉小菠菜 於 2019-12-8 11:18 AM 發表

搵個嫁唔出又冇乜本事的中女
你搵個比我🤭

引用:
原帖由 西九外圍的駱駝 於 2019-12-8 01:34 PM 發表

咪提咗你,上個件37嘅大學生!
佢要荀盤but I am not🦍

引用:
原帖由 養和院彎 於 2019-12-8 02:49 PM 發表

會否考慮帶住一個小孩的年輕單親媽媽?
No problem

引用:
原帖由 sowina 於 2019-12-9 10:07 AM 發表

冇錢仲要要求廿幾歲? 等於醜女要求嫁有錢佬一樣.

好心你踏實D搵個正常女仔算啦.
我有話要搵廿幾歲咩🧐

引用:
原帖由 青春的火花 於 2019-12-9 10:32 AM 發表

你有甩頭髮先??
No!好多人睇我外表似卅歲。

引用:
原帖由 gilllllau 於 2019-12-9 11:14 AM 發表

男人40唔係好黃金嘅年齡咩?
有……錢就係🦊

引用:
原帖由 cryangel320 於 2019-12-9 12:15 PM 發表

樓主順其自然。。。我都同你差不多情況,但如果真係想搵返個伴,我覺得隨緣啦,人選你你選人。。但如果可以的話儲返個錢,如果日後真係搵到個伴都俾到多啲信心另一半,搵不到,未當係俾自己退休時用。。。我而家都係咁上下心態 ...
冇錯!👍

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]