• 瀏覽: 15,061
  • 回覆: 112
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 巴山風雨 於 2019-12-8 11:00 AM 發表

No荀盤先咁煩🦊
男小女多緊會有嘅

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 巴山風雨 於 2019-12-8 10:30 AM 發表

男人4x,唔老又唔後生,想揾個老婆但廿幾卅歲的女人冇機,佢地嫌自己年紀大咗D,想索性放棄揾又有D可惜,因為畢竟未六十幾七十咁老。呢個年紀半天吊唔上唔落。大家有冇良計幫幫我? ...
咪提咗你,上個件37嘅大學生!

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2019-12-8 11:00 AM 發表

No荀盤先咁煩🦊
點荀法?講嚟聽吓!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 西九外圍的駱駝 於 2019-12-8 01:34 PM 發表

咪提咗你,上個件37嘅大學生!
佢要荀盤but I am not🦍

引用:
原帖由 0023abcde 於 2019-12-8 11:41 AM 發表

北上搵過廿幾啦
小心一年内輸身家

回覆 引用 TOP

算把喇,唔好有呢的性幻想喇。

搵到個30尾都已經好好喇,而且都唔知你系40頭定40尾。

而且年紀相近,相依到老機會大的。搵個20幾30嘅,綠帽帶到你頭暈呀!

而且搵後生嘅做老婆,都要你好有錢至得。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2019-12-8 10:30 AM 發表

男人4x,唔老又唔後生,想揾個老婆但廿幾卅歲的女人冇機,佢地嫌自己年紀大咗D,想索性放棄揾又有D可惜,因為畢竟未六十幾七十咁老。呢個年紀半天吊唔上唔落。大家有冇良計幫幫我? ...
得閒叫隻雞補下算啦
娶乜鬼嘢老婆
分分鐘你呢頭出門
佢喺嗰邊窗口迎接來賓
隨時身邊個細路
你幫人哋養埋

風帆金牌得主都話過
「養一個細路起碼需要$400萬」

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 XINGXING6886 於 2019-12-8 11:12 AM 發表

可能要搵國內進口
國內的佳麗,分分鐘有錢過我地呀!而家大陸女人,唔鍾意我地的香港仔架。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2019-12-8 11:47 AM 發表

落咗來拿了身份證就走人,好曬時間🤨
當一場買賣囉。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2019-12-8 10:30 發表

湖南女仔 is very good, 高鐡 only 3 hours

回覆 引用 TOP

引用:

No荀盤先咁煩🦊
咁食自己啦⋯⋯仲去害人

回覆 引用 TOP

一個錢
你錢解決吾到係因為
(你未夠多錢)
勾佬!?!?你多錢到你老婆吾敢勾佬就得啦

回覆 引用 TOP

引用:

搵基佬/人妖/變性人,肯定真心相愛,可以去外國註冊結婚,也可以用夫妻形式申請公屋福利。

回覆 引用 TOP

我同樓主差唔多,人到中年,條件麻麻,都要諗下泰泰賓賓

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2019-12-8 13:59 發表

我同樓主差唔多,人到中年,條件麻麻,都要諗下泰泰賓賓
泰泰賓賓 are no good

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]