• 瀏覽: 15,579
  • 回覆: 113
  • 追帖: 4
男人4x,唔老又唔後生,想揾個老婆但廿幾卅歲的女人冇機,佢地嫌自己年紀大咗D,想索性放棄揾又有D可惜,因為畢竟未六十幾七十咁老。呢個年紀半天吊唔上唔落。大家有冇良計幫幫我?

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2019-12-8 10:30 AM 發表

男人4x,唔老又唔後生,想揾個老婆但廿幾卅歲的女人冇機,佢地嫌自己年紀大咗D,想索性放棄揾又有D可惜,因為畢竟未六十幾七十咁老。呢個年紀半天吊唔上唔落。大家有冇良計幫幫我? ...
師兄、你身家、職業、外貌、背景如何?若是荀盤、不愁冇市場!

引用:
原帖由 KWBOY 於 2019-12-8 10:59 AM 發表

師兄、你身家、職業、外貌、背景如何?若是荀盤、不愁冇市場!
No荀盤先咁煩🦊

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2019-12-8 11:00 AM 發表

No荀盤先咁煩🦊
咁順其自然吧!

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2019-12-8 10:30 AM 發表

男人4x,唔老又唔後生,想揾個老婆但廿幾卅歲的女人冇機,佢地嫌自己年紀大咗D,想索性放棄揾又有D可惜,因為畢竟未六十幾七十咁老。呢個年紀半天吊唔上唔落。大家有冇良計幫幫我? ...
  全哥杰哥好合你。

可能要搵國內進口

引用:

搵個嫁唔出又冇乜本事的中女

北上搵過廿幾啦

牛三再現,狂牛大爆,直沖四萬
引用:
原帖由 巴山風雨 於 2019-12-8 11:00 AM 發表

No荀盤先咁煩🦊
二手市場幫到您
眼角會冇咁高
思想較開放
冇咁介意中佬

引用:
原帖由 0023abcde 於 2019-12-8 11:41 AM 發表

北上搵過廿幾啦
落咗來拿了身份證就走人,好曬時間🤨

引用:
原帖由 KWBOY 於 2019-12-8 11:02 AM 發表

咁順其自然吧!
即係認命🤧

引用:
原帖由 AomoriSnow 於 2019-12-8 11:11 AM 發表

全哥杰哥好合你。
弗腰😡

引用:
原帖由 哈囉小菠菜 於 2019-12-8 11:18 AM 發表

搵個嫁唔出又冇乜本事的中女
你揾個比我🤭

廿幾卅歲的女人嫌你年紀大。咁揾4十幾嘅靚姐囉

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]