• 瀏覽: 4,177
  • 回覆: 17
作為一個女人,我也有一些與男人約會的標準。就像我更被一個年齡大了幾年的男人所吸引。對我來說,有一個大個子作為伴侶意味著更穩定的關係。年齡較大的人會更成熟,並從生活經驗中獲得更多的知識,他們應該具有更多的理解力和耐心,並且比年輕人更認真。

熱賣及精選
引用:
原帖由 smilepanda812 於 2019-12-6 10:41 PM 發表

作為一個女人,我也有一些與男人約會的標準。就像我更被一個年齡大了幾年的男人所吸引。對我來說,有一個大個子作為伴侶意味著更穩定的關係。年齡較大的人會更成熟,並從生活經驗中獲得更多的知識,他們應該具有更多的理解力和耐心,並且比年輕人更認真。 ...
未必㗎
pm傾番幾個月都未必知佢幼唔幼稚
有d篤爆佢
佢仲好意思話自己
返老還童

引用:
原帖由 乜費 於 2019-12-7 07:30 發表

未必㗎
有d篤爆佢
佢仲好意思話自己
返老還童
同意師兄弟

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 乜費 於 2019-12-7 07:30 AM 發表

未必㗎
有d篤爆佢
佢仲好意思話自己
返老還童
係,男人無論咩年紀都可以好幼稚,思想成熟又不失幽默感,玩樂時又玩得盡情先係極品

回覆 引用 TOP

年紀係會同經歷過幾多嘢有掛勾,但從經歷過嘅嘢入面,吸收到幾多呢,就真係因人而異。所以年記大唔代表成熟,年紀後生啲唔一定幼稚~

回覆 引用 TOP

試下話比佢知 你好鐘意有乜事就到香討開帖 睇下點樣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smilepanda812 於 2019-12-6 10:41 PM 發表

作為一個女人,我也有一些與男人約會的標準。就像我更被一個年齡大了幾年的男人所吸引。對我來說,有一個大個子作為伴侶意味著更穩定的關係。年齡較大的人會更成熟,並從生活經驗中獲得更多的知識,他們應該具有更多的理解力和耐心,並且比年輕人更認真。 ...
我都巧老,旦未揸拐杖,得嗎?

回覆 引用 TOP

因人而異

回覆 引用 TOP

引用:

个人取向

回覆 引用 TOP

老野一陣老人徐味你接受麻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 年尾有雙娘 於 2019-12-9 08:09 PM 發表

老野一陣老人徐味你接受麻
佢聞到鈔票油漆味就會精神返!

為理想而奮鬥,為成功而享受!

回覆 引用 TOP

有乜特權?以為自己有特權 有特權開帖

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]