• 瀏覽: 4,247
  • 回覆: 6
引用:
原帖由 乜費 於 2019-12-8 09:34 AM 發表

有時懷念下都好嘅
但係我唔喺咩耿鬼law
嗰邊就表哥
呢度就耿鬼

我已被遺失了https://youtu.be/-b4ndR0SW6Y
來,我過來帶你返屋企,表哥,哈哈哈。。。。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 乜費 於 2019-12-8 02:09 PM 發表

𡃁妹仔
又玩我牙
乜費表哥,帶你回家唔好咩??我唔係個個人叫表哥的,叫多幾聲先。。。。

仲有,我玩人係唔洗擇日的,雖然爸爸日日話我玩嘢,哈哈哈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 乜費 於 2019-12-8 02:59 PM 發表

怕鬼咗你
我唔係乜耿鬼表哥
我正身上年喺時事版比人封咗
你正身叫乜名??嗱,你可以話我錯,莫非你都想話村姑錯???

佢識表哥的時間長過我,我只識表哥,三、四個月左右

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 乜費 於 2019-12-8 02:59 PM 發表

怕鬼咗你
我唔係乜耿鬼表哥
我正身上年喺時事版比人封咗
我識你時間更短。。。不是嗎?但你又知係我舖其他人會做的事 。。。所以我對你感到意外,完全唔似初來報到

引用:
原帖由 低能的你 於 2019-12-8 03:26 PM 發表

我識你時間更短。。。不是嗎?但你又知係我舖其他人會做的事 。。。所以我對你感到意外,完全唔似初來報到
除非你鴿左我間舖有段日子。。。。

但係第一日入來,你說唔知我係男定女喎。。。甘你點解釋先??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 乜費 於 2019-12-8 03:39 PM 發表

大佬牙
都話咗好似你甘
d女pm話
話d仔講你喺女
好神奇有女pm你,更神奇係d仔知。。。哇!真係曲折。。。

嗯,好啦,接受啦,念在有人蝦我時你出手,係一個好人。。。。

仲有我好少示弱的。。。

仲有個人已經習慣入來寸我,佢唔寸唔開心,你見到都唔好唔開心。。。。

其實寸來寸去先好玩。。。

當初你驚左我,唔同我玩,其實我鍾意寸人。。。

所以米講我好少示弱,舖內的人唔會出聲幫手講,因為個個覺得我可以招呼佢。。。

得你當我係女的,哈哈哈,其實好少人當我係女,哈哈哈。。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 乜費 於 2019-12-8 03:58 PM 發表

抽水友
就憑你
呵呵呵
你開多幾個戶口先la
唔明。。。點解要開多幾個戶口?好似你甘??

個條抽水友固定入來寸我鳥。。。

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]