• 瀏覽: 15,403
  • 回覆: 168
  • 追帖: 5
C6一個月前要離婚,未夠一個月已經同左個女人一齊,當初仲懷疑自己係咪懷疑錯佢,而家終於知道係一早就已經一拖二。究竟我應唔應該順佢意簽離婚紙,定係拖佢2年,定佢唔好咁開心?

熱賣及精選
你唔離婚, 佢生活也是拖住另一個女人的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 streethunter380 於 2019-12-5 04:53 PM 發表

你唔離婚, 佢生活也是拖住另一個女人的
其實佢咁樣算通姦嗎?

咁樣真係要開帖先得 仲要不斷更新報告

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yoyoma1510 於 2019-12-5 04:55 PM 發表

其實佢咁樣算通姦嗎?
香港通唔通姦都無分別,大陸就行婚姻法。

回覆 引用 TOP

因通姦可以告佢賠精神上的損失?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yoyoma1510 於 2019-12-5 04:55 PM 發表

其實佢咁樣算通姦嗎?
有冇證據

我果件都係咁,不過未講到離婚,點解有咁多呢d男人

引用:
原帖由 乜費 於 2019-12-5 05:37 PM 發表

有冇證據
有訂房算唔算?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 純良的藍白貓 於 2019-12-5 05:52 PM 發表

我果件都係咁,不過未講到離婚,點解有咁多呢d男人
未離婚都仲有得救呀

婚姻需要兩個人共同經營,既然要拆伙,糾纏又有何意思呢?不如早解脫更輕鬆

引用:

其實佢咁樣算通姦嗎?
台灣就有通奸罪

為理想而奮鬥,為成功而享受!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yoyoma1510 於 2019-12-5 03:38 PM 發表

C6一個月前要離婚,未夠一個月已經同左個女人一齊,當初仲懷疑自己係咪懷疑錯佢,而家終於知道係一早就已經一拖二。究竟我應唔應該順佢意簽離婚紙,定係拖佢2年,定佢唔好咁開心? ...
點會為一碌爤木放氣成個森林女人大兩年個樣殘好多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yoyoma1510 於 2019-12-5 03:38 PM 發表

C6一個月前要離婚,未夠一個月已經同左個女人一齊,當初仲懷疑自己係咪懷疑錯佢,而家終於知道係一早就已經一拖二。究竟我應唔應該順佢意簽離婚紙,定係拖佢2年,定佢唔好咁開心? ...
放過自己 盡快收拾心情準備新生命😉

引用:

臭罵對方之餘,你覺得你自己真係一啲責任都冇?唔打算生仔就兩年冇性,經常講出傷害對方說話,佢要求離婚都好正常。

我口臭 =\= 我冇道理!
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]