• 瀏覽: 17,493
  • 回覆: 172
  • 追帖: 5
熱賣及精選
引用:
原帖由 奇勒思 於 2019-12-6 12:44 PM 發表

呢個建議幾好.每個月上黎食一餐, 話唔定, 將來感覺重來, 愛又可以重來
真係估你唔到

引用:
原帖由 yoyoma1510 於 2019-12-6 01:24 PM 發表

一早我已經同佢講,無左佢唔得,但佢好決絕就好決絕
甘佢有另一個才會甘講,無計,算啦...揾第二件囉...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yoyoma1510 於 2019-12-6 01:22 PM 發表

佢係已經比左野我,但我簽唔落,佢話我唔簽,黎緊佢會自己單方面申請
SEE~咪有機會提出要求囉,你係真痛嘛,話佢知要佢幫囉,佢單方面要兩年,話佢知幫你放下可能唔駛兩年添呀,人心肉做,真心挽回就要放低身段。

正向積極,對任何事都會有好處!加油!
PS 記住食飯呀,殘左佢都唔會可憐你架,只有愛你既人先會關心你,知無?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2019-12-6 02:18 PM 發表

SEE~咪有機會提出要求囉,你係真痛嘛,話佢知要佢幫囉,佢單方面要兩年,話佢知幫你放下可能唔駛兩年添呀,人心肉做,真心挽回就要放低身段。

正向積極,對任何事都會有好處!加油!
PS 記住食飯呀,殘左佢都唔會可憐你架,只有愛你既人先會關心你,知無? ...
真係所有身段所有野我都放下曬,已經同佢講過曬,最後都係頭也不回,甚至唔洗一個月已經拍緊拖

已經食番野,已經好過前排好多嫁啦

引用:
原帖由 yoyoma1510 於 2019-12-6 02:26 PM 發表

真係所有身段所有野我都放下曬,已經同佢講過曬,最後都係頭也不回,甚至唔洗一個月已經拍緊拖

已經食番野,已經好過前排好多嫁啦
男性係着數啲,女性心性高,要揀,咁不如你都放下,放眼望下週圍,可能有人同你招緊手你掛住喊睇唔到咋
食得是福,唔好成日嗌減肥,我地一齊KEEP FIT, OK

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yoyoma1510 於 2019-12-5 03:38 PM 發表

C6一個月前要離婚,未夠一個月已經同左個女人一齊,當初仲懷疑自己係咪懷疑錯佢,而家終於知道係一早就已經一拖二。究竟我應唔應該順佢意簽離婚紙,定係拖佢2年,定佢唔好咁開心? ...
咩系c6? 

引用:
原帖由 心念 於 2019-12-6 03:46 PM 發表

咩系c6? 
死佬?

回覆 引用 TOP

簽離婚左紙幾奈先生效?

引用:
原帖由 心念 於 2019-12-6 03:50 PM 發表

簽離婚左紙幾奈先生效?
簽左離婚紙幾奈先生效?

回覆 引用 TOP

申請離婚系咪要有個理由交俾法庭?唔知點解有人要同個老公扮打架,報假案報個老公家暴破壞屋內物品來串謀離婚造假,報案係咪會加快啲離婚?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yoyoma1510 於 2019-12-5 04:55 PM 發表

其實佢咁樣算通姦嗎?
香港有通姦罪咩? 你大陸人來?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2019-12-6 02:09 PM 發表

真係估你唔到
嗨,估我唔到什麼呀? 無為意.
仲有,happy friday呀!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yoyoma1510 於 2019-12-5 03:38 PM 發表

C6一個月前要離婚,未夠一個月已經同左個女人一齊,當初仲懷疑自己係咪懷疑錯佢,而家終於知道係一早就已經一拖二。究竟我應唔應該順佢意簽離婚紙,定係拖佢2年,定佢唔好咁開心? ...
請問乜嘢叫做 C6 ?唔係好明白

回覆 引用 TOP

比我就拖佢2年

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]