• 瀏覽: 17,499
  • 回覆: 172
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 69gogo 於 2019-12-6 11:28 AM 發表

由上個POST追到而家都提住cjie嘅錯都冇用,話晒要離婚點都會唔開心,佢都講到搵人地(婚姻輔導)幫手,不過cjie冇提自己做左乜去挽
救,你比佢發洩下,話人的不是令自己好過d係最容易的 ...
就算我點樣喊點樣求佢,佢都無動於衷,我做咩佢都唔會睇得到

引用:
原帖由 69gogo 於 2019-12-6 11:42 AM 發表

已經提出左離婚,而家先搵有L用
佢問我算唔算
我只係答佢點為之算
同時間冇關係

引用:
原帖由 yoyoma1510 於 2019-12-5 10:42 PM 發表

我仲係好愛好愛佢😢
I think should give each other some time off. Then see how it goes in a few months time later.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 69gogo 於 2019-12-6 12:05 PM 發表

明白了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 simplelove168 於 2019-12-6 11:55 AM 發表

I think should give each other some time off. Then see how it goes in a few months time later.
佢都有新歡了我好似只有成全佢

引用:
原帖由 yoyoma1510 於 2019-12-6 11:33 AM 發表

唔好咁啦

其實佢真係已經離開左你既生活啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yoyoma1510 於 2019-12-6 11:33 AM 發表

又無小朋友,何苦貶低自己,早走早著啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yoyoma1510 於 2019-12-6 12:11 PM 發表

佢都有新歡了我好似只有成全佢
唔好唔諗啦,點係成全佢?你仲可以提出要求,首先搬屋,然後要求佢每個月上黎食一餐(真係一齊食飯,唔一定要煮,外賣都得),換個塲景,再俾啲時間同空間修補下,有距離有時仲美好。呢個空間距離可能仲可以俾一個新人攝到入黎,話唔埋到時你嫌逼,請佢行遠小小添呢~。
唔好喊,眼腫唔靚架,見到既時間都唔夠多,幾大都要靚,輸人唔輸陣呀,加油!

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2019-12-6 12:41 PM 發表

唔好唔諗啦,點係成全佢?你仲可以提出要求,首先搬屋,然後要求佢每個月上黎食一餐(真係一齊食飯,唔一定要煮,外賣都得),換個塲景,再俾啲時間同空間修補下,有距離有時仲美好。呢個空間距離可能仲可以俾一個新人攝到入黎,話唔埋到時你嫌逼,請佢行遠小小添呢~。
唔好喊,眼腫唔靚架,見到既時間都唔夠多,幾大都要靚,輸人唔輸陣呀,加油! ...
呢個建議幾好.每個月上黎食一餐, 話唔定, 將來感覺重來, 愛又可以重來

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]