• 瀏覽: 17,443
  • 回覆: 36
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 激死未 於 2019-12-6 01:32 PM 發表

衹係因果關係,不得不提。

【世上沒有無緣無故的愛,亦沒有無緣無故的恨。】

樓主focus呢個女人出現時序,衹不過係想自己好過啲啫!就算冇呢個女人出現,佢都已將婚姻裡面重要元素摧毀,呢段婚姻基本上名存實亡,佢前夫由放棄到心死,過程都應該相當痛苦。

經常都話,幸福非必然,亦並非偶然。 ...
只係覺得,我曾經都有懷疑過佢地,先會選擇嘈佢,而家係覺得當時既懷疑我係無錯,我都會怕無左個老公

熱賣及精選
引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2019-12-6 02:18 PM 發表

SEE~咪有機會提出要求囉,你係真痛嘛,話佢知要佢幫囉,佢單方面要兩年,話佢知幫你放下可能唔駛兩年添呀,人心肉做,真心挽回就要放低身段。

正向積極,對任何事都會有好處!加油!
PS 記住食飯呀,殘左佢都唔會可憐你架,只有愛你既人先會關心你,知無? ...
真係所有身段所有野我都放下曬,已經同佢講過曬,最後都係頭也不回,甚至唔洗一個月已經拍緊拖

已經食番野,已經好過前排好多嫁啦

引用:
原帖由 cora881 於 2019-12-6 08:12 PM 發表

請問乜嘢叫做 C6 ?唔係好明白
死佬咁解

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 農場扁扁的腰部 於 2019-12-6 08:30 PM 發表

比我就拖佢2年
點解呢,有咩見解?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 心念 於 2019-12-6 03:57 PM 發表

申請離婚系咪要有個理由交俾法庭?唔知點解有人要同個老公扮打架,報假案報個老公家暴破壞屋內物品來串謀離婚造假,報案係咪會加快啲離婚?
哩層真係唔識呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hkwinston 於 2019-12-7 02:22 PM 發表

有冇證據

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 simplelove168 於 2019-12-7 08:17 PM 發表

新歡 doesn't mean it will last long. It could last maybe few months.
這不代表他會選擇番我

引用:
原帖由 01234361D 於 2019-12-8 12:12 PM 發表

你宜家試下對佢改變態度,睇下仲有冇得救
我已經搬走左,而佢都有新款了,而我地都無聯絡了,我再幾想挽救都咩都做唔到

引用:
原帖由 01234361D 於 2019-12-8 12:30 PM 發表

咁快就搬走左
佢要求我搬走,我唔走就佢走

引用:
原帖由 01234361D 於 2019-12-8 12:31 PM 發表

試下WhatsApp 關心下佢,話天氣凍,要著多衫,小心身體之類
試過,佢回覆只答:你都係

引用:
原帖由 01234361D 於 2019-12-8 12:47 PM 發表

呢個情況,我會一路keep住whatsapp佢睇下會唔會浪子回頭,可能一開始有新鮮感時間一耐原來發現小3都唔係好嘢,另一邊就出去試下搵個第二個男人
當一個男人,講到咁決絕,我不停whatapp佢,佢唔係會覺得我煩咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Vder 於 2019-12-8 06:46 PM 發表

就咁睇你哋應該救唔番,拖拖拉拉又有咩好處
你而家只需要為自己打算,我係你就趁自己仲後生,盡快搵過個,越遲放低對你越不利
說放棄談何容易

引用:
原帖由 激死未 於 2019-12-8 07:50 PM 發表

當日要去到有你冇我地埗,觸發點係咩事?

通常都係個男人自己離開唔返黎,要對方離開比較少見。
他說我有朋友打比佢,叫佢搬走,所以夜晚,佢就叫我走,因果到係佢租的

引用:
原帖由 激死未 於 2019-12-8 07:54 PM 發表

無啦啦你朋友做咩叫佢搬走?
我朋友話,因為我唔聽佢地講自己走,所以佢要打比佢(老公)叫佢搬走

引用:
原帖由 激死未 於 2019-12-8 08:00 PM 發表

你朋友係咪一個未結婚冇拖拍嘅女性?
唔係。都係一個搞緊離婚既女性

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]