• 瀏覽: 16,798
  • 回覆: 36
  • 追帖: 5
C6一個月前要離婚,未夠一個月已經同左個女人一齊,當初仲懷疑自己係咪懷疑錯佢,而家終於知道係一早就已經一拖二。究竟我應唔應該順佢意簽離婚紙,定係拖佢2年,定佢唔好咁開心?

熱賣及精選
引用:
原帖由 streethunter380 於 2019-12-5 04:53 PM 發表

你唔離婚, 佢生活也是拖住另一個女人的
其實佢咁樣算通姦嗎?

引用:
原帖由 乜費 於 2019-12-5 05:37 PM 發表

有冇證據
有訂房算唔算?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 純良的藍白貓 於 2019-12-5 05:52 PM 發表

我果件都係咁,不過未講到離婚,點解有咁多呢d男人
未離婚都仲有得救呀

引用:
原帖由 激死未 於 2019-12-5 08:27 PM 發表

臭罵對方之餘,你覺得你自己真係一啲責任都冇?唔打算生仔就兩年冇性,經常講出傷害對方說話,佢要求離婚都好正常。
當然明白我都有責任,我都想有個機會比我努力再做好多一次

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 simplelove168 於 2019-12-5 10:31 PM 發表

If u still like  him i suggest don't sign yet.
我仲係好愛好愛佢😢

引用:
原帖由 mchan12 於 2019-12-5 10:18 PM 發表

可能拖幾件妳唔知啫
唔可以排除呢個可能既

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 滋陰滴滴OL 於 2019-12-6 09:26 AM 發表

你地有無小朋友架  
無呀

引用:
原帖由 Lily19970701 於 2019-12-6 09:48 AM 發表

點解咁多男人都係鐘意出去偷食,我都快離婚,一個人唔知點算!
你係咩情況呀?分享下呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 69gogo 於 2019-12-6 11:28 AM 發表

由上個POST追到而家都提住cjie嘅錯都冇用,話晒要離婚點都會唔開心,佢都講到搵人地(婚姻輔導)幫手,不過cjie冇提自己做左乜去挽
救,你比佢發洩下,話人的不是令自己好過d係最容易的 ...
就算我點樣喊點樣求佢,佢都無動於衷,我做咩佢都唔會睇得到

引用:
原帖由 simplelove168 於 2019-12-6 11:55 AM 發表

I think should give each other some time off. Then see how it goes in a few months time later.
佢都有新歡了我好似只有成全佢

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2019-12-6 12:41 PM 發表

唔好唔諗啦,點係成全佢?你仲可以提出要求,首先搬屋,然後要求佢每個月上黎食一餐(真係一齊食飯,唔一定要煮,外賣都得),換個塲景,再俾啲時間同空間修補下,有距離有時仲美好。呢個空間距離可能仲可以俾一個新人攝到入黎,話唔埋到時你嫌逼,請佢行遠小小添呢~。
唔好喊,眼腫唔靚架,見到既時間都唔夠多,幾大都要靚,輸人唔輸陣呀,加油! ...
其實已經搬走左嫁啦,佢都搬左去第二度,黎緊番去執野時,佢都已經唔係到了,佢有新歡介點會聽我講,而家連聯絡都無曬了

引用:
原帖由 69gogo 於 2019-12-6 01:03 PM 發表

我估佢老公已經簽好經律師比yoyo,除非老公想立即結婚,如果唔係佢要求一齊去先簽,佢老公都唔會去,等兩年算
佢係已經比左野我,但我簽唔落,佢話我唔簽,黎緊佢會自己單方面申請

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2019-12-6 01:07 PM 發表

都要傾點分"格",話分就分咩?見得一次得一次,唔試一次都無得見架喇。
唔好喊啦......
佢都無身家比我分,真係話走就走左

引用:
原帖由 conpoy 於 2019-12-6 01:14 PM 發表

你應番撻 話無佢吾惦 揸干啲錢
一早我已經同佢講,無左佢唔得,但佢好決絕就好決絕

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]