• 瀏覽: 16,750
  • 回覆: 172
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2019-12-6 12:41 PM 發表

唔好唔諗啦,點係成全佢?你仲可以提出要求,首先搬屋,然後要求佢每個月上黎食一餐(真係一齊食飯,唔一定要煮,外賣都得),換個塲景,再俾啲時間同空間修補下,有距離有時仲美好。呢個空間距離可能仲可以俾一個新人攝到入黎,話唔埋到時你嫌逼,請佢行遠小小添呢~。
唔好喊,眼腫唔靚架,見到既時間都唔夠多,幾大都要靚,輸人唔輸陣呀,加油! ...
其實已經搬走左嫁啦,佢都搬左去第二度,黎緊番去執野時,佢都已經唔係到了,佢有新歡介點會聽我講,而家連聯絡都無曬了

熱賣及精選
引用:
原帖由 yoyoma1510 於 2019-12-6 12:46 PM 發表

其實已經搬走左嫁啦,佢都搬左去第二度,黎緊番去執野時,佢都已經唔係到了,佢有新歡介點會聽我講,而家連聯絡都無曬了
儍豬,都未簽,仲可以同律師講要佢上去一齊簽架嘛,咁咪可以見到囉。

引用:
原帖由 69gogo 於 2019-12-6 01:03 PM 發表

我估佢老公已經簽好經律師比yoyo,除非老公想立即結婚,如果唔係佢要求一齊去先簽,佢老公都唔會去,等兩年算
都要傾點分"格",話分就分咩?見得一次得一次,唔試一次都無得見架喇。
唔好喊啦......

你應番撻 話無佢吾惦 揸干啲錢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 69gogo 於 2019-12-6 01:03 PM 發表

我估佢老公已經簽好經律師比yoyo,除非老公想立即結婚,如果唔係佢要求一齊去先簽,佢老公都唔會去,等兩年算
佢係已經比左野我,但我簽唔落,佢話我唔簽,黎緊佢會自己單方面申請

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2019-12-6 01:07 PM 發表

都要傾點分"格",話分就分咩?見得一次得一次,唔試一次都無得見架喇。
唔好喊啦......
佢都無身家比我分,真係話走就走左

引用:
原帖由 conpoy 於 2019-12-6 01:14 PM 發表

你應番撻 話無佢吾惦 揸干啲錢
一早我已經同佢講,無左佢唔得,但佢好決絕就好決絕

引用:
原帖由 69gogo 於 2019-12-6 11:28 AM 發表

由上個POST追到而家都提住cjie嘅錯都冇用,話晒要離婚點都會唔開心,佢都講到搵人地(婚姻輔導)幫手,不過cjie冇提自己做左乜去挽
救,你比佢發洩下,話人的不是令自己好過d係最容易的 ...
衹係因果關係,不得不提。

【世上沒有無緣無故的愛,亦沒有無緣無故的恨。】

樓主focus呢個女人出現時序,衹不過係想自己好過啲啫!就算冇呢個女人出現,佢都已將婚姻裡面重要元素摧毀,呢段婚姻基本上名存實亡,佢前夫由放棄到心死,過程都應該相當痛苦。

經常都話,幸福非必然,亦並非偶然。

我口臭 =\= 我冇道理!
引用:
原帖由 yoyoma1510 於 2019-12-6 01:23 PM 發表

佢都無身家比我分,真係話走就走左
咁佢總有親人,你同佢親人關係點?佢有無轉工?唔係上去揾佢,去等佢,一次咁多,俾個機會自己,但係一定要冷靜,諗清楚自己要講咩先好用呢張牌,因為係呢張係雙面刃,時機唔啱可能傷到你。
你諗真啲先啦,你都話佢咩都無嘢俾到你,本來佢俾既野你都唔要架,係咪?咁你問下自己愛佢咩呢?定係唔想無左?驚改變?其實人人都係為對方上一課,唔好嬲(雖然好難),唔好喊(一陣好喇),問清楚自己要咩先,你幾多歲呀,下次揀個真係有你點要既特質既人先開始囉,不過就算點,都曾經美好過係咪?

真係唔好喊咁耐喇,記住食飯呀!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 激死未 於 2019-12-6 01:32 PM 發表

衹係因果關係,不得不提。

【世上沒有無緣無故的愛,亦沒有無緣無故的恨。】

樓主focus呢個女人出現時序,衹不過係想自己好過啲啫!就算冇呢個女人出現,佢都已將婚姻裡面重要元素摧毀,呢段婚姻基本上名存實亡,佢前夫由放棄到心死,過程都應該相當痛苦。

經常都話,幸福非必然,亦並非偶然。 ...
只係覺得,我曾經都有懷疑過佢地,先會選擇嘈佢,而家係覺得當時既懷疑我係無錯,我都會怕無左個老公

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]