• 瀏覽: 15,238
  • 回覆: 123
  • 追帖: 3
哈哈哈
可能你天日就有女呢
不過去到聖誕就分手了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2019-12-3 02:19 PM 發表

除非有奇蹟。否則我下半生都要單身寡仔冇家庭冇後代孤伶伶,呢D係上天旨意。大家加油!
其實單身未必係一件壞事。好多時你睇我好我睇你好咁!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dicky201314 於 2019-12-3 03:37 PM 發表

也恭喜不會有....

有老婆冇得做,
有老婆重病又冇得做,
老婆照顧個仔又冇得做,
老婆性冷感又無得做,
老婆太肥又唔想做,
老婆太殘又唔想做,

又要做生做死養妻活兒,壓力爆錶。。

.....好多好多不幸情節。。。

所以呢。。。上天要你食面,就唔好恨食飯。。

冥冥中自有安排。

🙏🙏🙏

唔啱聽當我講廢話得了。😂 ...
其實唔洗諗太多做做的事,順其自然啦,你老左都做唔到。

回覆 引用 TOP

談情說愛人人平等
引用:
原帖由 巴山風雨 於 2019-12-3 02:19 PM 發表

除非有奇蹟。否則我下半生都要單身寡仔冇家庭冇後代孤伶伶,呢D係上天旨意。大家加油!
上天旨意加唔加油冇分別

回覆 引用 TOP

你就好啦,我好想自己一個人唔想結婚,但係卻成日比人追住要結婚,咁咪仲慘。

回覆 引用 TOP

人生嘅嘢
冇乜話下唔下半世 突然間道終點都唔出奇

回覆 引用 TOP

有人自己送上門被KO,CASE 已 CLOSE 心情超舒暢 XD

後記:
總有D輸家唔忿氣不停引你去同佢嘈,再不停兜圈搵漏洞造文章
所以當等到有人送上門被KO之後,要做既就係收工等佢飲恨一世

回覆 引用 TOP

我咁好的男人竟然冇女人識欣賞,天啊🤮😡

引用:

如果有錢就唔怕孤伶伶啦
日日出去搵囡囡都得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 叫禾暴龍 於 2019-12-3 04:03 PM 發表

有冇 錢?

有 錢 仲 有 希望 、冇 、等 死
Sad but true ....

回覆 引用 TOP

即係點?想搵條女咋,你有水慌無咩!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2019-12-3 21:33 發表

我咁好的男人竟然冇女人識欣賞,天啊🤮😡
if u are under 50 years old, still have chance

回覆 引用 TOP

努力搵錢希望在明天。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]