列印

想問你地女友如果搽左唇膏kiss的話 香討焦點

想問你地女友如果搽左唇膏kiss的話 E-mail 此主題給朋友

如題,小弟初出茅廬,想問如果女友搽左唇膏kiss你塊面,你地會唔會即刻抹翻🙈(感覺呢個動作好似你唔中意佢咁)

另外就係如果係街到kiss你個嘴,suppose都自己個嘴都會紅,但想問各位點處理🙈

熱賣及精選
下次同姐姐上樓之前同佢講明唔好鍚嘴咪得囉

無腦死豬西先睇爛果日報
你自己低B?定係你女友低B?可能2個都係

引用:
原帖由 印度凸警 於 2019-12-2 11:02 PM 發表
師兄求指教🙏

引用:
原帖由 fungwoyatlai 於 2019-12-2 11:04 PM 發表

師兄求指教🙏
公衆場所就一定抹啦!傻架咩!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fungwoyatlai 於 2019-12-2 11:04 PM 發表

師兄求指教🙏
條女會自動自覺抺㗎啦、徐非佢想你出醜咁都問一餐

引用:
原帖由 印度凸警 於 2019-12-2 11:27 PM 發表

條女會自動自覺抺㗎啦、徐非佢想你出醜咁都問一餐
我唔似師兄你咁有經驗嘛
我同佢都係初戀 但師兄係姐係女友嘴完抹你塊面 定係嘴之前抹佢自己個嘴🙈

引用:
原帖由 印度凸警 於 2019-12-2 11:02 PM 發表
有同感
好好笑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fungwoyatlai 於 2019-12-2 11:55 PM 發表

我唔似師兄你咁有經驗嘛
我同佢都係初戀 但師兄係姐係女友嘴完抹你塊面 定係嘴之前抹佢自己個嘴🙈
你都係去攪基把啦10下10下

回覆 引用 TOP

由佢囉 有咩咁出奇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lady83 於 2019-12-2 11:58 PM 發表

有同感
好好笑
唔好笑咁大聲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fungwoyatlai 於 2019-12-2 10:39 PM 發表
如題,小弟初出茅廬,想問如果女友搽左唇膏kiss你塊面,你地會唔會即刻抹翻🙈(感覺呢個動作好似你唔中意佢咁)

另外就係如果係街到kiss你個嘴,suppose都自己個嘴都會紅,但想問各位點處理🙈 ...
好似小丑咁兩邊唇印抹向上:)

可以sweet sweet 地咁輕輕抹咗佢。
我平時同男朋友出街,都唔會查太多唇膏,錫時會甩曬d 色去佢度😆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fungwoyatlai 於 2019-12-2 10:39 PM 發表

另外就係如果係街到kiss你個嘴,suppose都自己個嘴都會紅,但想問各位點處理🙈 ...
我同男朋友拖拍一年多 同佢kiss佢會話你使唔使抹咗唇膏先  咁建議我😂

引用:

你應該叫佢kiss多你十次!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]