列印

唔好再玩曖昧了

唔好再玩曖昧了 E-mail 此主題給朋友

有鍾意的人就直接講出來,衰咗又唔會即時死怕乜!人生苦短隨時有意外,你未必下一分鐘仲生勾勾,所以一定唔好曬自己時間。信我!

熱賣及精選
引用:
原帖由 巴山風雨 於 2019-12-1 16:27 發表
有鍾意的人就直接講出來,衰咗又唔會即時死怕乜!人生苦短隨時有意外,你未必下一分鐘仲生勾勾,所以一定唔好曬自己時間。信我!
同意,正確

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2019-12-1 04:27 PM 發表
我信您

大師父北戴河永世DIE HEART 網傳最強入室大弟子

回覆 引用 TOP

我試下

回覆 引用 TOP

讚!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2019-12-1 04:27 PM 發表
你都嘥咗四十幾年時間啦…

回覆 引用 TOP

引用:

回覆 引用 TOP

引用:
咁你快d拔劍,同小妹兄切磋武術啦!

回覆 引用 TOP

突然正常......一下子接受唔到...... 

回覆 引用 TOP

引用:
我都想,但真係唔夠彊,因為一衰左就可能朋友都無得做了

回覆 引用 TOP

但曖昧有時係最甜、最刺激、最令人回味!

回覆 引用 TOP

難得你咁明白事理,我就直接同你表白:我想爆你菊花😊

哈哈哈
所以你成日比剩女拒絕都再接再厲

回覆 引用 TOP

同意!好正確!

回覆 引用 TOP

咁呢條路一向難行嘅

又小衆

黑警死全家

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→